De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Winkelpromenad aan boord van Color Hybrid

Taxfree shoppen

Aankopen aan boord

Wist u dat u aan boord aankopen doet voor taxfree prijzen tussen Sandefjord en Strømstad. Bespaar tot 70% op de aanbevolen prijzen in Noorwegen.

Ontdek de gezelligste winkelpromenades aan boord van Color Hybrid tijdens een overtocht tussen Strömstad en Sandefjord. Geniet van 2.000 m2 aan winkels verdeeld over twee dekken aan boord van  Color Hybrid. Een combinatie van shoppen en spectaculair zeezicht. Ervaar het ruime aanbod aan taxfree producten, kleding, parfum, cadeaus en heerlijke delicatessen aan boord. We bieden een geweldige selectie tegen betaalbare taxfree prijzen. Ontdek het zelf tijdens een middag winkelen aan boord. 

Taxfree aankopen

Onze gasten dienen bij het doen van taxfree aankopen aan boord van de Color Line schepen altijd hun instapkaart te tonen. Bespaar tot 70% op de adviesprijzen in Noorwegen.

Openingstijden

De Color Line winkels openen 15 minuten na vertrek en sluiten 15 minuten voor aankomst.

Winkelen aan boord van Color Hybrid

Taxfree Market

Onze moderne taxfree winkel is ruim opgezet en voorzien van een divers assortiment aan parfums, alcoholische dranken, tabaksartikelen en lekkernijen tegen aantrekkelijke prijzen.

Deli Shop

In onze Deli Shop vindt u overheerlijke delicatessen, dagelijkse versproducten en exclusieve souvenirs en geschenken. Hoge kwalitateit een aantrekkelijke taxfree prijs.

Color Shop

Winkelen op zee is extra bijzonder in onze Color Shop met een ruime selectie aan merken, met volop inspiratie en in de laatste trends. De Color Shop beschikt over extra grote ramen om de winkelervaring te verrijken met panoramisch uitzicht op zee. Shop de leukste kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, elektronica en cadeaus voor de hele familie.