De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Winkelpromenades aan boord van Color Hybrid en Color Viking

Taxfree shoppen

Aankopen aan boord

Wist u dat u aan boord aankopen doet voor taxfree prijzen tussen Sandefjord en Strømstad. Bespaar tot 70% op de aanbevolen prijzen in Noorwegen.

Ontdek de gezelligste winkelpromenades aan boord van Color Viking en Color Hybrid tijdens een overtocht tussen Strömstad en Sandefjord. Geniet van 2.000 m2 aan winkels verdeeld over twee dekken aan boord van  Color Hybrid. Een combinatie van shoppen en spectaculair zeezicht. Ervaar het ruime aanbod aan taxfree producten, kleding, parfum, cadeaus en heerlijke delicatessen aan boord. We bieden een geweldige selectie tegen betaalbare taxfree prijzen. Ontdek het zelf tijdens een middag winkelen aan boord. 

Taxfree aankopen

Onze gasten dienen bij het doen van taxfree aankopen aan boord van de Color Line schepen altijd hun instapkaart te tonen. Bespaar tot 70% op de adviesprijzen in Noorwegen.

Openingstijden

De Color Line winkels openen 15 minuten na vertrek en sluiten 15 minuten voor aankomst.

Winkelen aan boord van Color Hybrid

Taxfree Market

Onze moderne taxfree winkel is ruim opgezet en voorzien van een divers assortiment aan parfums, alcoholische dranken, tabaksartikelen en lekkernijen tegen aantrekkelijke prijzen.

Deli Shop

In onze Deli Shop vindt u overheerlijke delicatessen, dagelijkse versproducten en exclusieve souvenirs en geschenken. Hoge kwalitateit een aantrekkelijke taxfree prijs.

Color Shop

Winkelen op zee is extra bijzonder in onze Color Shop met een ruime selectie aan merken, met volop inspiratie en in de laatste trends. De Color Shop beschikt over extra grote ramen om de winkelervaring te verrijken met panoramisch uitzicht op zee. Shop de leukste kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, elektronica en cadeaus voor de hele familie.

Winkelen aan boord van Color Viking

Taxfree Market

Onze Taxfree Market beschikt over een uitgebreid assortiment aan alcoholische dranken, etenswaren, zoetigheden en tabaksartikelen. Elk product tegen een betaalbare prijs. Onze ervaren medewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden en om adviezen te geven.

Parfum & Cosmetica

Onze taxfree shop Parfum & Cosmetica biedt een ruime selectie aan bekende merken als Prada, Chanel en Versace. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste crème, lotion, parfum of een cadeaupakket. Daarnaast geven ze graag advies welke producten het beste passen bij uw type huid of haarkleur.

Fashion Shop Ladies Wear

Hier vindt u kleding en accessoires van bekende merken als Vero Moda, Jean Paul Femme en Betty Barclay.

Fashion Shop Men’s Wear

In onze Men’s Wear shop vindt u een ruime selectie aan klassieke kledingmerken als Gant en Jean Paul en moderne merken als Superdry en Björn Borg.

Kids Shop

Onze Kids Shop heeft de leukste items voor kinderen, waaronder kleding, accessoires en speelgoed.

Food Shop

In onze speciaalzaak bieden wij een mix van zowel exclusieve als basisproducten, zoals  vlees, kaas en diepvriesproducten.