De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

overtocht naar larvik met superspeed 2

Book ferry Hirtshals - Larvik Larvik - Hirtshals

Gezichtsbescherming

Om onze passagiers een veilige reis te garanderen, heeft Color Line richtlijnen ingevoerd voor het gebruik van gezichtsbescherming aan boord van de schepen tussen Noorwegen en Denemarken en bij bijbehorende terminals. Alle passagiers ouder dan 12 jaar moeten daarom tijdens de gehele overtocht een mondkapje dragen, behalve bij het nuttigen van eten en drinken alsmede bij het in- en ontschepen. We raden iedereen aan om voldoende mondkapjes mee te nemen. Het is ook mogelijk om deze bij de receptie aan boord en voor het inchecken te kopen.

Gratis upgrade naar FLEX

Wanneer u een nieuw ticket boekt kunt u uw ticket kosteloos naar FLEX upgraden. Met een FLEX-ticket kunt u de overtocht kosteloos omboeken tot aan 24 uur voor vertrek. Geldig wanneer u een nieuwe boeking maakt vóór 1 maart met vertrek in 2021. Vergeet niet om te upgraden naar FLEX tijdens het boeken.

TIJDELIJKE WIJZIGING IN DE SERVICE-AANBIEDING

Vanaf 25 september wijzigen we tijdelijk het serviceaanbod aan boord:

Zitplaatsen
Eten en drinken
Boodschappen doen
 

Stap aan boord van SuperSpeed 2 in het Deense Hirtshals en zet in 3 uur en 45 minuten voet aan wal in Larvik. Onderweg naar Noorwegen trakteren wij op spectaculaire zeezichten, comfortabele stoelen, een gezellige winkelpromenade, voortreffelijke restaurants en bars. De pittoreske kuststad Larvik is onder andere het startpunt van een nationale fietsroute die u direct de ongerepte Noorse natuur in stuurt.

AAN BOORD

Welkom aan boord van SuperSpeed 2

Aan boord van onze SuperSpeed vindt u taxfree winkels, comfortabele zitgelegenheden, speelruimtes voor kinderen en heerlijke maaltijden. Geniet van de activiteiten en het geweldige eten aan boord tijdens uw overtocht naar Noorwegen.

Legitimatiebewijs

Wij wijzen onze gasten er op om een paspoort of identiteitskaart mee te nemen om in te checken. Noorwegen voert grenscontroles uit voor alle overtochten vanuit Zweden, Denemarken en Duitsland. 

Leeftijdsgrenzen

Leeftijdsgrenzen zijn van toepassing voor reizigers zonder begeleiding van ouders / wettelijke voogden.
Overtocht (m.u.v. dagtocht): tenminste 16 jaar oud
Dagtocht: tenminste 20 jaar oud

Inchecken

Gasten met en zonder voertuig moeten minstens 60 minuten voor vertrek aanwezig zijn.

Ferry overtochten

Actuele aanbiedingen

Dienstregeling

Vertrek en aankomst

+2
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.