De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Over Noorwegen

Een reis naar Noorwegen is een reis naar een andere wereld. Dichtbij en toch zo anders.

Noorwegen zit vol verrassingen

Grillige en echt ongerepte natuur, een strandje echt voor u alleen en een verscheidenheid aan landschappen die u niet eerder gezien heeft. Adembenemende watervallen met kristalhelder water dat u zo drinkt.

Noorwegen zit vol verrassingen. Heerlijke natuur om volledig in onder te gaan maar ook is er veel om te doen en te bekijken. Eindeloos fietsen en wandelen en varen in en rond de fjorden en de bergen.

Noorwegen is een modern land dat trots is op zijn geschiedenis. In de dorpen worden oude tradities gewaardeerd en in ere gehouden. Het leven in de hoofstad Oslo of in een kleine stad aan de kust kan dan ook overkomen alsof het zich afspeelt in totaal verschillende werelden.

Diepe fjorden, steile kliffen, fantastische bergen en bruisende beken, wilde rivieren en oneindige uitzichten. Geniet van de midzomernachtszon en uiteraard van de zee met zijn grote diversiteit aan kustgebieden. Laat u betoveren door het enorme contrast tussen de vele en bijzondere landschappen in Noorwegen! Genieten op een terrasje aan de zuidkust, waar de zon langer schijnt dan bij ons.  De culinaire cultuur is populair als nooit tevoren. Het succes is gebaseerd op producten rechtstreeks afkomstig uit de Noorse natuur met zijn schone water en gezonde frisse lucht.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Ferry overtochten

Denemarken - Noorwegen

Color Line biedt vier verschillende vaarroutes om uw autovakantie in Noorwegen te starten