De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Cruiseferry tussen Kiel en Oslo

Ervaar de ware cruise spirit aan boord van de Color Fantasy en Color Magic

Book ferry ticket Kiel - Oslo Oslo - Kiel

Reisinformatie

OVERTOCHT OSLO-KIEL GEANNULEERD

De Color Magic gaat tijdelijk uit service vanaf 29 december 2021 en de Color Fantasy vanaf 10 januari 2022

Tot 9 januari wordt de overtocht Oslo-Kiel uitgevoerd door de Color Fantasy, met vertrek om de dag om 14.00 uur vanuit Oslo.

Van 9 januari tot en met 18 januari zijn er geen overtochten tussen Oslo en Kiel.  

Alle gasten die te maken krijgen met deze annuleringen ontvangen van ons een mail. U kunt de geplande reis inwisselen voor Color Club bonus points en 20% extra punten ontvangen of de reissome teruggestort krijgen. U kunt de reis ook zonder kosten wijzigen. Mocht de nieuwe datum u niet uitkomen dan kan u tot vertrek gratis wijzigen.

We kijken er naar uit u weer aan boord te ontvangen!

welkom aan boord

Color Fantasy en Color Magic

Een reis over zee naar Noorwegen is een ervaring voor jong en oud. De cruiseferries Color Magic en Color Fantasy zijn voorzien van alle gemakken met luxe en voortreffelijke restaurants om aan te schuiven voor ontbijt, lunch of diner. Een avond uit aan boord bestaat uit genieten van live muziek, dansen in de discotheek, bezoeken van het casino of bijwonen van een van de internationale muzikale shows. Overdag bieden we ook leuke en ontspannende activiteiten aan. Van fitnessen met panoramisch uitzicht, zen worden in het luxe spacentrum of met de kinderen het waterparadijs ontdekken. En allemaal bij de prijs inbegrepen. Of kies voor een middag shoppen in de scheepswinkels. Er is genoeg te beleven aan boord en voordat je het merkt meert u aan in de Noorse hoofdstad Oslo. Voordat u de haven bereik vaart u de mooie route door de Oslo-fjord.  

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

aan boord

In ontspannen modus op reis

Ferry overtochten

Actuele aanbiedingen

Minicruise Oslo

De minicruise naar Oslo is een uitgelezen kans om kennis te maken met het cruisen. Wij dompelen onze gasten onder in pure luxe en bieden totale ontspanning. Geniet van een comfortabele nachtrust om de volgende dag fris en fruitig wakker te worden, klaar om alles te ontdekken wat Oslo te bieden heeft.