De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van Color Magic en Color Fantasy

Eten en drinken

Restaurants aan boord

Aan boord vindt u een ruime keuze, van pizzeria tot à-la-carte restaurant met zeezicht of een exclusief gourmet restaurant met hoogstaande gastronomie. Alle maaltijden worden door onze vriendelijke bediening aan uw tafel geserveerd. Dit geldt ook voor het buffetrestaurant.

Oceanic à la carte restaurant

In het Oceanic à la carte restaurant is het puur genieten van een indrukwekkend uitzicht op zee. Het restaurant is geopend voor ontbijt (alleen voor Color Class gasten), lunch en diner. Het menu bestaat uit bestsellers, seizoenspecialiteiten en wereldse klassiekers. Met een gezellige en informele setting bieden we plek aan 430 gasten.

Openingstijden:
Ontbijt: 07:00 – 09:45 uur
Lunch: 13:30 – 15:00 uur
Diner: 17:00 – 22:00 uur
Locatie: achterdek van dek 6

Grand Buffet restaurant

Gedurende de periode t/m 5 november kunt u in plaats van buffetmaaltijden genieten van heerlijke gerechten die door onze ervaren obers aan tafel worden geserveerd. Helaas zijn buffetmaaltijden vanwege de overheidsrichtlijnen voor infectiepreventie niet toegestaan.

Openingstijden:
Ontbijt: 07:00 – 09:45 uur
Lunch: 13:00 - 15:00 uur
Diner: 17:00 – 22:00 uur
Locatie: Het buffetrestaurant is te vinden op het voordek 6.

Cosmopolitan/Manhattan gourmet restaurant

Voor een culinaire beleving is ons gourmet restaurant een aanrader. Het restaurant staat bekend om de hoge kwaliteit van haar gerechten en onze gastvrije bediening draagt bij aan een onvergetelijke dinerervaring. Het menu bestaat uit vijf tot zeven zorgvuldig geselecteerde gangen met invloeden vanuit de hele wereld. Daarnaast staan onze wijnexperts klaar om u passend wijnadvies te geven bij elke gang. Om zeker te zijn van een tafel raden wij u aan om vooraf te reserveren.

Openingstijden: 18.00 - 22:00 uur
Locatie: achterdek van dek 7

Mama Bella Pizza

Kom heerlijk lunchen of dineren in Italiaanse sferen. Onze pizza’s worden gebakken in een authentieke Italiaanse steenoven voor een extra knapperige en luchtige bodem. We serveren daarnaast heerlijke pasta’s, antipasti en soepen. Laat ruimte over voor een Italiaans ijsje, dat we vers aan boord maken. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren. Liever in uw eigen hut eten of op het zonnedek, maak dan gebruik van onze afhaalservice. In de zomer openen we de Bella Bar, een plek om aan te schuiven voor een verfrissende cocktail of een Italiaanse snack met een fantastisch uitzicht op zee.

Openingstijden: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: dek 7

Promenade café/café Oriental

Het zelfbedieningscafé is bijna 24 uur per dag geopend. Het is niet mogelijk om te reserveren. Voorzien van een ruim assortiment aan heerlijke broodjes en snacks, genieten gasten hier in een informele en intieme setting van het ontbijt of een lichte lunch. Proef ook een van de door onze patissiers vers gemaakte taarten. Onze barristas zorgen voor een lekkere kop koffie erbij. Aan boord van Color Magic serveren we ook een ruime selectie huisgemaakt ijs.

Openingstijden: 06:00 – 09:30 uur en 10:30 – 04:00 uur
Locatie: dek 7

Sports & Burgers Bar - Elke dag tijdelijk gesloten

Kom gezellig langs bij de Sports & Burgers Bar om een hapje te eten in een Amerikaanse ‘diner’, volledig ingericht in jaren ’50 stijl. Voor de menukaart hebben we ons laten inspireren door surfers en beach boys. Prikkel uw smaakpupillen met een sappige burger of hotdog voor lunch of diner. In de zomer biedt de bar directe toegang tot het zonnedek.

Openingstijden: 13:00 – 18:00 uur (20:00 tijdens schoolvakanties)
Locatie: achterdek van dek 13

Cosmopolitan/Manhattan Bar

Wij presenteren onze meest stijlvolle bar, met ervaren bartenders die elk internationaal drankje in een handomdraai maken. De kaart bestaat vanzelfsprekend uit de classics en met enige regelmaat wisselen we af met nieuwe en trendy cocktails. De bar bevindt zich boven het à la carte restaurant. Een fijne setting voor een drankje voor of na het diner. Tijdens het diner neemt de pianist plaatst aan de piano en klinkt er een relaxte loungemuziek door de bar. Na het diner geniet u hier van uptempo live jazz muziek. Onze exclusieve wijnen zijn tevens per glas te bestellen. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Openingstijden: 13:30 - 00:30 uur 

Locatie: achterdek van dek 7

Observation Lounge

Ontdek onze scheepstopper. Overdag een heerlijke plek om uzelf even terug te trekken met een goed boek of om te ontspannen met klassieke muziek of jazz op de achtergrond terwijl de extra grote ramen prachtige uitzichten bieden op zee. ‘s Avonds speelt de liveband swingende jazz muziek en salsa. Reserveren is niet mogelijk.

Openingstijden:
Kiel-Oslo: 12:00 – 00:30 uur
Oslo-Kiel: 13:00 – 00:30 uur
Locatie: voorschip van dek 15

Donkey/Monkey pub

Onze pub is een ideale plek om even bij te komen met een borrel of om ‘s avonds de gezelligheid op te zoeken en mee te deinen met de muziek van onze liveband. Roken is alleen toegestaan in de daarvoor aangewezen ruimtes. Reserveren is niet mogelijk.

Openingstijden: om 13:00 - 00:30 uur
Locatie: dek 7

Allergieën

Last van allergieën of  speciale dieetwensen, vraag de bediening naar de mogelijkheden.

Roken

Roken is niet toegestaan in de restaurants en bars met uitzondering van de daarvoor aangewezen ruimtes in de Donkey/Monkey pub.