Belangrijke informatie -

Gelieve te denken aan uw identiteitskaart/paspoort!

In Noorwegen worden grenscontroles uitgevoerd voor alle veerboten vanuit Duitsland, Denemarken en Zweden.

NB! -

Some customers have notified us that they have received an email from a source claiming to be Color Line, but is not. We recommend following general guidelines for handling email if you are not sure.

De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Over ons

Color Line is de grootste rederij van Noorwegen met een vloot van 6 cruise- en veerboten.

De lijndienst cruiseschepen `Color Magic´ en ´Color Fantasy´ vertrekken dagelijks voor een mini-cruise vanaf Kiel naar Oslo. Beide schepen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten op zee, door conferentiezalen die van alle gemakken voorzien zijn.

Vanaf het Deense Hirtshals bereikt u binnen 3,5 uur Noorwegen met de snelle en comfortabele Color Line SuperSpeed schepen. Color Line is niet alleen de nummer 1 in Duitsland als het gaat om mini-cruises: het is bovendien de grootste organisatie voor stedentrips naar Oslo en reizen naar Noorwegen. Dat geldt niet alleen voor ski- en rondreizen maar eveneens voor hotel- en huttenvakanties. Altijd inclusief de luxe overtocht.

  • Cijfers & feiten over Color Line

    Lees meer over onze hedendaagse positie en de geschiedenis van een van Europa´s meest toonaangevende gespecialiseerde rederijen in cruises en overtochten.

    Hier leest u meer over Color Line.