De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Winkelaanbod aan boord van Color Magic en Color Fantasy

Winkelen aan boord

Aan boord vindt u een variëteit aan winkels en met een grote selectie aan producten. Alle winkels zijn gevestigd op of nabij de promenade. Vanwege infectiepreventie wordt in de winkels tegelijkertijd een maximum aan gasten toegelaten.

Color Magic en Color Fantasy winkelpromenade

Color Line biedt een uitgebreid winkelaanbod met taxfree prijzen aan boord van Color Fantasy en Color Magic. Ontdek uw favoriete shops in onze winkelpromenade. Geniet van veel shopplezier gedurende de minicruise naar Noorwegen. Onze ervaren medewerkers kennen het assortiment uitstekend en helpen u graag bij vragen of om advies te geven.

Taxfree Market

Uitgestrekt over 408 vierkante meter beschikt de Taxfree Market over een uitgebreid assortiment aan alcoholische dranken, etenswaren, zoetigheden en tabaksartikelen. Elk product tegen een aantrekkelijke prijs.

Openingstijden: 08:00 – 09:30 uur en 14:30 – 22:00 uur

Color Shop

In de Color Shop bieden we een ruime keuze aan (kinder)kledingmerken als Gerry Weber, Levi’s, Va Vite en voor de kinderen Name It, Converse, LEGO en Levis. Maar ook als uw interesse richting elektronica, muziek, video, horloges en souvenirs gaat, bent u in de shop aan het goede adres. U vindt hier ook sieraden en accessoires van Nora Norway, Pilgrim en Friis Company.  

Openingstijden: 08:30 – 09:30 uur en 14:30 – 24:00 uur

Fashionize!

Onze Fashionize! Store is alleen te vinden op de winkelpromenade aan boord van Color Magic. Koop hier de mooiste sieraden, trendy accessoires, sjaals en zonnebrillen van bekende designers als Ti Sento, Michael Kors, NUDE en Modalu. Al met al producten die een finishing touch aan elke outfit geven, zowel voor dames als heren.  

Openingstijden: 08:30 – 09:39 uur en 14:30 – 24:00 uur

Perfume & Cosmetics

Perfume & Cosmetics beschikt over exclusieve crèmes, lotions en parfums van bekende merken als Versace, Chanel en Prada. In de store zijn ook luxe wellness producten en cadeaus te vinden. Alles tegen een aantrekkelijke taxfree prijs. Onze ervaren medewerkers helpen graag bij het vinden van de juiste en mooiste producten voor elk huidtype. 

Openingstijden: 08:30 – 09:30 uur en 14:30 – 24:00 uur

Fashion Boutique

Er wacht u een aangename winkelervaring bij Fashion Boutique. Met prestigieuze merken als Tiger of Sweden, Marc Cain, Moods of Norway, Hugo Boss, Guess en Dyrberg Kern. Kwalitatieve kleding, luxe handtassen en de mooiste horloges en sieraden worden hier gepresenteerd. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag.

Openingstijden: 08:30-09:30 uur en14:30 – 24:00 uur

Locatie

Alle Color Line winkels bevinden zich op dek 7.