De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Winkelaanbod aan boord van Color Magic en Color Fantasy

Color Magic en Color Fantasy winkelpromenade

Color Line biedt een uitgebreid winkelaanbod met taxfree prijzen aan boord van Color Fantasy en Color Magic. Ontdek uw favoriete shops in onze winkelpromenade. Geniet van veel shopplezier gedurende de minicruise naar Noorwegen. Onze ervaren medewerkers kennen het assortiment uitstekend en helpen u graag bij vragen of om advies te geven.

Taxfree Market

Uitgestrekt over 408 vierkante meter beschikt de Taxfree Market over een uitgebreid assortiment aan alcoholische dranken, etenswaren, zoetigheden en tabaksartikelen. Elk product tegen een aantrekkelijke prijs.

Openingstijden: 08:00 – 09:30 uur en 14:30 – 22:00 uur

Color Shop

In de Color Shop bieden we een ruime keuze aan bekende (kinder)kledingmerken. Daarnaast bieden wij sieraden, horloges en accesoires van diverse mooie merken. Als uw interesse richting elektronica, Audiovisual equipment gaat, vindt u in onze shop een ruime keuze. Natuurlijk ontbreken de originele souvenirs niet in ons assortiment. 

Openingstijden: 08:30 – 09:30 uur en 14:30 – 24:00 uur

Fashionize!

Onze Fashionize! Store is alleen te vinden op de winkelpromenade aan boord van Color Magic. Koop hier de mooiste sieraden, trendy accessoires, sjaals en zonnebrillen van wereldbekende designers. Stuk voor stuk producten die een finishing touch aan elke outfit geven, zowel voor dames als heren. 

Openingstijden: 08:30 – 09:39 uur en 14:30 – 24:00 uur

Perfume & Cosmetics

Perfume & Cosmetics heeft een ruim assortiment van exclusieve crèmes, lotions en parfums van bekende merken. In de store zijn ook luxe wellness producten en cadeaus te vinden. Alles tegen een aantrekkelijke taxfree prijs. Onze ervaren medewerkers helpen graag bij het vinden van de juiste en mooiste producten voor elk huidtype. 

Openingstijden: 08:30 – 09:30 uur en 14:30 – 24:00 uur

Fashion Boutique

Er wacht u een aangename winkelervaring bij Fashion Boutique die kleding en accessoires van de meest prestigieuze merken in het assortiment heeft. Kwalitatieve kleding, luxe handtassen en de mooiste horloges en sieraden zijn hier te koop. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag.

Openingstijden: 08:30-09:30 uur en14:30 – 24:00 uur

Locatie

Alle Color Line winkels bevinden zich op dek 7.