De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Belastingvrij winkelen Kiel-Oslo

Shoppen aanbod

Taxfree Market - Kiel - Oslo

De Tax Free Market strekt zich uit over 408 vierkante meter en heeft een groot assortiment aan alcohol, tabak, etenswaar, chocolade en andere zoetwaren. Alles tegen betaalbare prijzen.

De ervaren medewerkers staan klaar om uw vragen over het verschil tussen de cognac XO en VSOP te beantwoorden en geven u advies over welke wijn goed past bij bepaalde gerechten.

Openingstijden:

08:00 - 09:45
14:30 - 22:00

Color Shop

De Color Shop heeft een ruime keuze aan (kinder)kleding van In Wear, Betty Barclay, Va Vite, Gerry Weber, Gant, Alvo en Levi's. Voor de kinderen is er keuze uit Name It, Converse, LEGO en Levis.  Ook biedt de Color Shop kwaliteitsproducten aan, zoals elektronica, muziek en video, horloges en reisartikelen. Daarnaast hebben ze ook sieraden en accessoires van Nora Norway, Pilgrim en Friis Company.

Openingstijden:

08:30 - 09:45
14:30 - 24:00

Perfume & Cosmetics

In Perfume & Cosmetics vindt u bekende merken en luxe producten zoals Versace, Prada, Chanel en nog veel meer. U kunt hier alles vinden, van exclusieve crèmes en lotions tot parfums en cadeaus. Alles natuurlijk tegen gunstige belastingvrije prijzen.

De ervaren medewerkers helpen u graag de juiste producten te vinden voor uw huidtype en de kleuren die bij uw huidskleur passen. De winkel biedt wellness-producten en parfums voor zowel mannen als vrouwen.

Openingstijden:

08:30 - 09:45
14:00 - 24:00

Fashion Boutique

Welkom bij een exclusieve en aangename winkelervaring.

De Fashion Boutique heeft toonaangevende merken zoals Moods of Norway, Tiger of Sweden, Eton, Gustav, Marc Cain en Cambio. Zo vindt u in de winkel bijvoorbeeld handtassen van Guess en Tiger, horloges van Hugo Boss en sieraden en horloges van Dyrberg Kern en Bibi.

Openingstijden:

14:30 - 24:00