De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Hutten aan boord van Color Magic en Color Fantasy

Maak het uzelf comfortabel in uw eigen thuis aan boord!

Comfortabel verblijf aan boord

Gasten die overnachten in een Color Class hut ontbijten in het Oceanic à la Carte restaurant, achter op dek 6. Gasten die overnachten in Color Suite genieten van hun ontbijt in de Observation Club, aan de voorzijde van dek 15. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht en terwijl u ontbijt ervaart u de reis door de Oslofjord. 

Geniet van een comfortabel verblijf aan boord van de Color Fantasy en Color Magic. Geniet van knusse  standaard hutten, ruime  Color Class hutten of overnacht in stijl en kies voor een luxe Color Suite. We bieden een keuze uit hutten met zeezicht of uitzicht op de promenade. De schepen hebben accommodaties voor elk budget en elke voorkeur. Alle hutten zijn uitgerust met een föhn, televisie, douche en toilet. Ook zijn er aangepaste hutten voor rolstoelgebruikers. Ontdek het uitgebreide aanbod aan hutten. Alles voor een fijn verblijf aan boord tijdens de overtocht naar Noorwegen.

De ruime hutten zijn perfect voor gezinnen, waarbij de grootste hutten over maximaal vijf bedden beschikken. Op verzoek is het mogelijk om twee hutten naast elkaar met een verbindingsdeur te boeken. Perfect voor gezinnen! In de meeste hutten is er ruimte voor een babybedje.

Standaard hutten

Color Class hutten

Gasten die overnachten in een Color Class hut genieten van hun ontbijt in het Oceanic à la Carte restaurant aan de achterzijde van dek 6.

COLOR SUITE

Gasten die overnachten in een  Color Suite ontbijten met een fantastisch uitzicht vanuit de Observation Clubaan de voorzijde van dek 15.

UITRUSTING

Alle hutten zijn uitgerust met een TV en telefoon.

KINDERBEDJES

Aan boord is een beperkt aantal kinderbedjes beschikbaar voor kinderen tot en met 3 jaar oud. In alle hutten is er ruimte voor een kinderbed, met uitzondering van de standaard hutten met een tweepersoonsbed.

VERBINDINGSHUTTEN

Bij sommige hutten is het mogelijk om deze direct naast elkaar te boeken. De hutten worden gescheiden door een verbindingsdeur. Perfect voor gezinnen!

LOCATIE

Alle hutten bevinden zich boven het autodek.