De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Hutten aan boord van Color Magic en Color Fantasy

Maak het uzelf comfortabel in uw eigen thuis aan boord!

Belangrijke informatie

Vanaf 04.11.2020 wordt de route alleen beheerd door Color Magic. Vertrek vanuit Oslo op woensdag, vrijdag en zondag.

Comfortabel verblijf aan boord

Gasten die overnachten in een van de 4-sterrenhutten ontbijten in het Oceanic à la Carte restaurant, achter op dek 6. Gasten die overnachten in een 5-sterrenhut genieten van hun ontbijt in de Observation Club, aan de voorzijde van dek 15. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht en terwijl u ontbijt ervaart u de reis door de Oslofjord. 

Geniet van een comfortabel verblijf aan boord van de Color Fantasy en Color Magic. Geniet van knusse 3-sterrenhutten, ruime 4-sterrenhutten of overnacht in stijl en kies voor een luxe 5-sterren verblijf. We bieden een keuze uit hutten met zeezicht of uitzicht op de promenade. De schepen hebben accommodaties voor elk budget en elke voorkeur. Alle hutten zijn uitgerust met een föhn, televisie, douche en toilet. Ook zijn er aangepaste hutten voor rolstoelgebruikers. Ontdek het uitgebreide aanbod aan hutten. Alles voor een fijn verblijf aan boord tijdens de overtocht naar Noorwegen.

De ruime hutten zijn perfect voor gezinnen, waarbij de grootste hutten over maximaal vijf bedden beschikken. Op verzoek is het mogelijk om twee hutten naast elkaar met een verbindingsdeur te boeken. Perfect voor gezinnen! In de meeste hutten is er ruimte voor een babybedje.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

3-sterren hutten

4-sterren hutten

Gasten die overnachten in een  4-sterrenhut genieten van hun ontbijt in het Oceanic à la Carte restaurant achterzijde van dek 6.

5-sterren hutten

Gasten die overnachten in een 5-sterhut ontbijten met een fantastisch uitzicht vanuit de Observation Club, voorzijde van dek 15.

Goed om te weten

Uitrusting

Alle hutten zijn uitgerust met een TV, telefoon en föhn.

Kinderbedjes

Aan boord is een beperkt aantal kinderbedjes beschikbaar voor kinderen tot en met 3 jaar oud. In alle huten is er ruimte voor een kinderbed, met uitzondering van de 3-sterrenhutten met een tweepersoonsbed.

Verbindingshutten

Bij sommige hutten is het mogelijk om deze direct naast elkaar te boeken. De hutten worden gescheiden door een verbindingsdeur. Perfect voor gezinnen!

Locatie

Alle hutten bevinden zich boven het autodek.

Aanwezig in de terminal

U dient uiterlijk 1 uur voor vertrek aanwezig te zijn als u reist zonder voertuig. Reist u met een voertuig? Dan dient u 2 uur van te voren aanwezig te zijn.

Paspoort

Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Een paspoort wordt ten zeerste aangeraden.

Leeftijdsgrens (wanneer u alleen reist)

16 jaar oud

We raden aan

Boek uw maaltijden vooraf en bespaar geld.