De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Zitplaatsen aan boord van superspeed

zitplaatsen

Comfortabel reizen naar Noorwegen

Comfortabel en zorgeloos op reis richting Noorwegen met SuperSpeed 1. Boek een stoel in onze Voyager Class of Business Class en geniet van alle extra’s die de overtocht nog plezieriger laten verlopen. De zachtleren stoelen zorgen voor een goed zitcomfort en een uitgerust gevoel bij het aanmeren in de Noorse havenstad Kristiansand.

Voyager Class

Een goed zitcomfort draagt bij aan een ontspannen verloop van uw reis.

Onze Voyager Class zitplaatsen bevinden zich op dek 9. Heerlijk ontspannen op stoelen die naar eigen comfort zijn in te stellen. De zitplaatsen zijn gereserveerd gedurende de hele overtocht naar Noorwegen, om ondertussen een heerlijke maaltijd te nuttigen in een van onze scheepsrestaurants of even te winkelen.

Locatie: Voyager Class zitplaatsen vindt u op dek 9

Prijzen: Volwassenen € 10,- per persoon, kinderen € 5

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Business Class

Een comfortabele en rustige zone zorgt dat u in alle rust van uw reis kunt genieten. Hier is de geluidsoverlast gereduceerd.

Comfortabel reizen vraagt om een prettige zitplaats en rustige omgeving. In onze Business Class op dek 8 heerst  een oase van rust. We hebben ervoor gezorgd dat in deze zone het omgevingsgeluid is gereduceerd, om op een ontspannen manier de overtocht naar Noorwegen te maken. Door in te loggen op het lokale netwerk Color Business Class hebben alle Business Class gasten kosteloos toegang tot het online entertainment portaal. Via het portaal is het mogelijk om populaire TV shows met een smartphone, iPad of laptop te streamen.

Locatie: Dek 8

Prijzen: Business Class zitplaatsen kosten € 29,- per persoon. Bij de prijs is WiFi, een bagagekluisje, fruit en biscuits, mineraalwater, krant en toegang tot ons online portaal inbegrepen.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Buffetrestaurant Catch me if you can

Neem voor ontbijt, lunch en diner plaats in een van onze restaurants. In ons buffetrestaurant is het mogelijk om vooraf een stoel of tafel te reserveren om zo op elk gewenst moment culinair te genieten. 

 

Boek voortijdig

Zitplaatsen zijn populair. Op veel overtochten zijn de zitplaatsen voor vertrek uitverkocht. Om die reden adviseren wij u om vooraf een stoel te reserveren. Dat kan gelijk bij de boeking of telefonisch via 0900 66 66 111.

Bagagekluisjes

De kluisjes zijn inbegrepen voor Business Class gasten en voor andere gasten tegen betaling te huur.

Kinderspeelruimte

SuperSpeed heeft een speelruimte en televisieruimte voor kinderen. Hier zijn ook zitplaatsen beschikbaar, maar deze kunt u niet reserveren.