De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van SuperSpeed 1

Eet smakelijk

Restaurants op SuperSpeed

Geniet van warme en koude gerechten in ons buffetrestaurant of bezoek ons café voor vers gemaakt gebak, heerlijke salades en warme maaltijden. Onderstaand vind u een overzicht van alle restaurants aan boord..

 

In compliance with Norwegian governmental guidelines, we do not serve alcohol after 2400.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

CATCH ME IF YOU CAN

Buffet restaurant

Welkom in ons buffetrestaurant op dek 8. U kunt weer genieten van een uitgebreid buffet met volop keuzen uit warme en koude gerechten, een grote variëteit aan nagerechten en een speciaal buffet voor kinderen. In verband met richtlijnen van de overheid zijn er veiligheids- en gezondheidsprocedures van kracht.

Ontbijt
Als u in de ochtend reist dan adviseren we u om uw reis te starten met een heerlijk ontbijt. In ons buffetrestaurant vindt u gebakken spek, roereieren, allerlei ingrediënten, verse broodjes, ontbijtgranen en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen

Lunch
Voor de lunch serveren we u warme en koude gerechten. Mineraalwater, kofie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen. En geniet van onze heerlijk ijsvarianten of de huisgemaakte cakes als toetje.

Diner
Waarom zou u uw middagreis niet sieren met een goed diner? Probeer ons rijk gevulde buffet eens. Met verse zeevruchten, malse vleesgerechten, heerlijke vissoorten en talrijke salades. Vergeet niet om ook langs het dessertbuffet te gaan. Hier vindt u ijs in diverse smaken, huisgemaakte chocoladepudding, heerlijke cakes en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen.

Openingstijden: Het restaurant opent wanneer het schip de dok verlaat en blijft open tot aankomst.

FLY ME TO THE MOON

Café

Hier vindt u een ruime selectie aan verse gebakjes, heerlijke salades en vegetarische gerechten, warme gerechten als stir-fry en verschillende pizza’s + cakes en desserts.

Er is ook een gevarieerde selectie beschikbaar van koffiedrankjes, mineraalwater, sapjes, bier en wijn.

Fly Me To The Moon is een zelfservice café. Dit is de plek om naar toe te gaan als u trek heeft in een snelle hap of een gewone maaltijd. U heeft de keuze uit een smalle tafel voor een kleiner gezelschap of een grotere tafel waar u met de hele familie aan kunt plaatsnemen.

Locatie: Het café is te vinden op dek 8 midscheeps en in de directe nabijheid van de winkels en ruststoellounges.

Openingstijden: Het café opent wanneer het schip de dok verlaat en blijft open tot aankomst.

BLUEFINS KITCHEN

Smakelijke gerechten in ons eetcafé

Bij Bluefins Kitchen serveren we lekker eten met een focus op gezonde ingrediënten.

 

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Hier geniet u van eenvoudige en lekkere gerechten. Hamburgers, salades, sandwiches en vers gemaakte baguettes, met goede vegetarische alternatieven.

Het restaurant biedt ook een eenvoudig en smakelijk ontbijt met eieren en spek, verse broodjes, fruit en zoetigheden.

Openingstijden: dageljks in het hoogseizoen, gedurende feestdagen en long weekends; in het laagseizoen van donderdag t/m zondag. 

Locatie: dek 7 en 8

Reserveringen: niet mogelijk (m.u.v. het ontbijtbuffet)