De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Ontdek het winkelaanbod aan boord van SuperSpeed 1

SHOPPEN

Een ongekende winkelervaring midden op zee

Een dagje winkelen, maar dan onderwijl varend over zee richting Noorwegen. De Color Line winkels zijn voorzien van een ruim assortiment van handige reisaccessoires, gadgets, delicatessen, souvenirs en kleding. Met het ruime winkelaanbod aan boord van SuperSpeed 1 slagen u en uw reisgenoten gegarandeerd  voor een fantastische outfit en benodigde reisartikelen. Onze ervaren medewerkers helpen graag bij vragen of adviezen, zodat iedereen tevreden met de nieuwe aankopen de shop verlaat.

ALCOHOL, TABAK EN SNOEP

Tax Free Market

Onze Tax Free Market heeft een uitgebreid aanbod aan etenswaren, alcoholische dranken en tabaksartikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Onze  medewerkers staan  klaar om antwoord te geven op alle vragen en advies te geven over verschillende producten. Bij het afrekenen van taxfree producten dient u uw instapkaart te tonen. 

De ervaren medewerkers staan klaar om vragen zoals het verschil tussen de cognac XO en VSOP te beantwoorden en advies te geven over welke wijn goed past bij bepaalde gerechten.

KLEDING, SCHOENEN EN ELEKTRONICA

Color Shop

In onze Color Shop vindt u bekende merken als Vero Moda, VaVite, Alvo, Name It en Converse. Shop de leukste kleding voor dames, heren en kinderen. Completeer de outfit en kies uit onze ruime schoenencollectie. Ook elektronica, muziek en films, sieraden en horloges, speelgoed en souvenirs behoren tot ons assortiment. Handig tijdens uw verblijf in Noorwegen of gewoon voor thuis.

SELECTION OF FINE FOOD

Deli Shop

De Deli Shop is alleen te vinden aan boord van SuperSpeed 1. Voorzien van seizoensgebonden delicatessen en producten, elk met voorzorg geselecteerd en van uitstekende kwaliteit. Onze gerenommeerde leveranciers komen zowel uit Noorwegen als andere - exotische - landen. Koop verse kazen, heerlijke specerijen, olijfolie, Parmaham of chorizo.

We maken gebruik van gerenommeerde leveranciers die ons voorzien van populaire en verse seizoensproducten. Sommige leveranciers zijn Noors, terwijl andere afkomstig zijn uit meer exotische landen.

Alle producten zijn met zorg geselecteerd.

We maken gebruik van gerenommeerde leveranciers die ons voorzien van populaire en verse seizoensproducten. Sommige leveranciers zijn Noors, terwijl andere afkomstig zijn uit meer exotische landen.

Alle producten zijn met voorzorg geselecteerd.

FASHION EN ACCESSOIRES

Fashion shop

Koop kleding, accessoires, horloges en populaire merkartikelen voor een aantrekkelijke prijs in onze Fashion Shop. Op onze artikelen ontvangen klanten altijd 30% korting vergeleken met de prijzen in winkels in Noorwegen.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

U ontvangt altijd 30% korting op kleding en accessoires en de nieuwste producten van het seizoen, vergeleken met de prijzen in Noorwegen.

Openingstijden

Butikkene åpner 15 minuten etter avgang en stenger 15 minuten voor aankomst.

Taxfree aankopen

Onze gasten dienen bij het doen van taxfree aankopen aan boord van de Color Line schepen altijd hun instapkaart te tonen. Bespaar tot 70% op de adviesprijzen in Noorwegen.

Locatie

Alle Color Line winkels bevinden zich op dek 7.