De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van SuperSpeed 2

Eet smakelijk

Restaurants op SuperSpeed

Geniet van warme en koude gerechten in ons buffetrestaurant of bezoek ons café voor vers gemaakt gebak, heerlijke salades en warme maaltijden. Onderstaand vind u een overzicht van alle restaurants aan boord..

 

In compliance with Norwegian governmental guidelines, we do not serve alcohol after 2400.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

CATCH ME IF YOU CAN

Buffet restaurant

Welkom in ons buffetrestaurant op dek 8. U kunt weer genieten van een uitgebreid buffet met volop keuzen uit warme en koude gerechten, een grote variëteit aan nagerechten en een speciaal buffet voor kinderen. In verband met richtlijnen van de overheid zijn er veiligheids- en gezondheidsprocedures van kracht.

Ontbijt
Als u in de ochtend reist dan adviseren we u om uw reis te starten met een heerlijk ontbijt. In ons buffetrestaurant vindt u gebakken spek, roereieren, allerlei ingrediënten, verse broodjes, ontbijtgranen en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen

Lunch
Voor de lunch serveren we u warme en koude gerechten. Mineraalwater, kofie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen. En geniet van onze heerlijk ijsvarianten of de huisgemaakte cakes als toetje.

Diner
Waarom zou u uw middagreis niet sieren met een goed diner? Probeer ons rijk gevulde buffet eens. Met verse zeevruchten, malse vleesgerechten, heerlijke vissoorten en talrijke salades. Vergeet niet om ook langs het dessertbuffet te gaan. Hier vindt u ijs in diverse smaken, huisgemaakte chocoladepudding, heerlijke cakes en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen

Openingstijden
Het buffetrestaurant opent direct na vertrek van het schip. U kunt tot een uur voor aankomst gebruik maken van het buffet. (Vertrek om 22u15 – restaurant sluit om 24h00).

Veilig eten

Geniet van ons buffet

We hebben voor onze buffetservices enkele maatregelen voor veiligheid en gezondheid ingevoerd.

Een gereduceerd aantal stoelen in het restaurant

Meer onderlinge afstand en gemarkeerde looproutes

Monitoring van wachtrijen met respect voor 1 meter onderlinge afstand

Gasten wordt verzocht om handinfectie bij binnenkomst van het restaurant en voor gebruikmaking van het buffet

Frequente vernieuwing van het bestek

Frequente reiniging en desinfectie van contactpunten zoals automaten

Drankjes dienen altijd te worden getapt in schone glazen en kopjes

Kinderen moeten altijd vergezeld worden door een volwassene wanneer ze eten van het buffet halen

Boek een tafel

Op veel overtochten is het buffetrestaurant voor vertrek al volgeboekt. Om die reden adviseren wij u om vooraf een tafel te reserveren. Dat kan gelijk bij de boeking of telefonisch via +45 99561900

Allergieën

We bieden glutenvrije en lactosevrije maaltijden aan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bedienend personeel

Behoudt u stoel

Als u een stoel boekt in ons buffetrestaurant kunt u deze zitplaats gedurende de hele overtocht behouden. Dit houdt in dat u vrij u gang kunt gaan zonder uw zitplaats af te moeten staan.

FLY ME TO THE MOON

Café

Hier vindt u een ruime selectie aan verse gebakjes, heerlijke salades en vegetarische gerechten, warme gerechten als stir-fry en verschillende pizza’s + cakes en desserts.

Er is ook een gevarieerde selectie beschikbaar van koffiedrankjes, mineraalwater, sapjes, bier en wijn.

Fly Me To The Moon is een zelfservice café. Dit is de plek om naar toe te gaan als u trek heeft in een snelle hap of een gewone maaltijd. U heeft de keuze uit een smalle tafel voor een kleiner gezelschap of een grotere tafel waar u met de hele familie aan kunt plaatsnemen.

Locatie: Het café is te vinden op dek 8 midscheeps en in de directe nabijheid van de winkels en ruststoellounges.

Openingstijden: Het café opent wanneer het schip de dok verlaat en blijft open tot aankomst.

BLUEFINS

Lounge & bar

Als je wilt relaxen en tegelijk wilt genieten van eindeloze uitzichten dan is dit de ideale locatie. Ontspan op een van de comfortabele sofa’s of maak een gezellig praatje aan de bar, terwijl het schip de zee doorklieft.

Onze Bluefins Bar is met haar moderne inrichting en extra grote ramen zeer ruimtelijk. Waar je ook zit, het is de juiste plek om de zee in al haar schoonheid te bewonderen. Zeker in de late middag is het hier genieten van prachtige zonsondergangen.

We serveren een breed drankenassortiment, waaronder populaire Color Line drankjes, tijdloze classics of een vertrouwd tapbiertje, wijntje of flesje speciaalbier.

Openingstijden: De bar opent wanneer het schip de haven verlaat en sluit bij aankomst.

Locatie: achterdek van dek 7 en 8

Leeftijdsgrens: Op vrijdagen en zaterdagen in het laagseizoen hebben alleen gasten van 18 jaar of ouder toegang tot Bluefins.