De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van SuperSpeed 2

ETEN EN DRINKEN

Schuif aan in de Color Line restaurants

Geniet aan boord van SuperSpeed 1 van heerlijke maaltijden of een kleine snack tussendoor. Met drie restaurants staat er altijd een gerecht op de menukaart dat zal smaken. Stap binnen in ons buffetrestaurant ‘Catch me if you can’ voor ontbijt, lunch of diner en proef de Scandinavische keuken. Geniet tussendoor van een heerlijke kop koffie of thee met een vers gebakje in ons scheepscafé ‘Fly me to the moon’ of ervaar een mix aan streetfoodgerechten in Bluefins Kitchen. Kom gedurende de overtocht naar Noorwegen heerlijk dineren of leun achterover en geniet van een verfrissende versnapering met uitzicht op zee.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

CATCH ME IF YOU CAN

Buffet restaurant

Voor het ontbijt serveren wij onder andere vers gebakken broodjes, eieren bereid naar wens, cereals, vruchtensappen en koffie of thee. Tijdens de lunch hebben onze gasten de keuze uit warme en koude gerechten en voor het diner staat een uitgebreid en smaakvol buffet te wachten. Van verse schaal- en schelpdieren, mals vlees, visgerechten tot een frisse saladebar. Laat u  verrassen door de smaken uit de Scandinavische keuken. Voor gezinnen die bij ons komen dineren is er speciaal voor de allerkleinsten een kinderbuffet samengesteld. Bij lunch en diner zijn mineraalwater, koffie, thee, bier en wijn inbegrepen. Laat tot slot nog ruimte over voor een bolletje ijs of huisgemaakte cake.

Ontbijt
Als u in de ochtend vertrekt raden we u aan om uw reis te starten met een heerlijk ontbijt. In ons buffetrestaurant heeft u een keuze uit bacon, roerbakeieren en diverse toppings, verse broodjes, cereals en nog veel meer. Koffie, thee, melk en sapjes zijn inbegrepen.

Lunch
Voor de lunch serveren we zowel warme als koude gerechten. Mineraalwater, koffie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen. En wellicht voelt u de verleiding om een ijsje of huisgemaakte cake toe te nemen?

Diner
Start uw avond met een goed diner. Probeer ons verleidelijke buffet gevuld met verse schaal- en schelpdieren, sappig vlees, visgerechten en een heerlijk saladebuffet. Vergeet u niet om even langs de desserttafel te lopen. Hier vindt u ijs, huisgemaakte chocolade pudding, heerlijke cakes en veel meer. Mineraalwater, koffie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen.

Openingstijden: opent om 22:15 uur en sluit om 00:00 uur.
Locatie: dek 8

Reserveer een tafel

Op veel overtochten is het buffetrestaurant voor vertrek al volgeboekt. Om die reden adviseren wij u om vooraf een tafel te reserveren. Dat kan gelijk bij de boeking of telefonisch via 0900 66 66 111. Het is daarnaast ook mogelijk om een stoel te reserveren in het restaurant, om deze vervolgens de gehele overtocht te behouden.

Allergieën

We bieden glutenvrije en lactosevrije maaltijden aan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bedienend personeel

Behoudt u stoel

Als u een stoel boekt in ons buffetrestaurant kunt u deze zitplaats gedurende de hele overtocht behouden. Dit houdt in dat u vrij u gang kunt gaan zonder uw zitplaats af te moeten staan.

FLY ME TO THE MOON

Café

Hier vindt u een ruime selectie aan verse gebakjes, heerlijke salades en vegetarische gerechten, warme gerechten als stir-fry en verschillende pizza’s + cakes en desserts.

Er is ook een gevarieerde selectie beschikbaar van koffiedrankjes, mineraalwater, sapjes, bier en wijn.

Fly Me To The Moon is een zelfservice café. Dit is de plek om naar toe te gaan als u trek heeft in een snelle hap of een gewone maaltijd. U heeft de keuze uit een smalle tafel voor een kleiner gezelschap of een grotere tafel waar u met de hele familie aan kunt plaatsnemen.

Openingstijden: Het café opent wanneer het schip de dok verlaat en blijft open tot aankomst.

BLUEFINS

Lounge & bar

Ontspan en geniet van de overtocht in onze Bluefins Lounge & Bar op achterdek 7 en 8. Met haar moderne inrichting en extra grote ramen is dit tijdens de middagovertochten de ideale locatie om de zonsondergang te aanschouwen onder het genot van een verfrissende cocktail. We serveren een breed drankenassortiment: populaire Color Line dranken, echte classics of gewoonweg een goed glas wijn.

Onze Bluefins bar is ruim en heeft een moderne inrichting. Vanwege de grote ramen maakt het niet uit waar u zit – u geniet altijd van zeezicht. Vooral tijdens de middagovertochten is het een perfecte plek om de zonsondergang te bewonderen.

De drankmenukaart bestaat uit een ruime selectie aan drankjes, met zowel de populaire Color Line drankjes als de classics. U kunt ook gewoon een biertje of een glas of fles wijn bestellen.

Openingstijden: De bar opent wanneer het schip de haven verlaat en sluit bij aankomst. Op vrijdagen en zaterdagen in het laagseizoen moeten gasten 18 jaar of ouder zijn om de Lounge & Bar te mogen betreden. 

Locatie: achterdek van dek 7 en 8

Leeftijdsgrens: Tijdens het laagseizoen moet u op vrijdagen en zaterdagen 18 jaar of ouder zijn om de Bluefins Lounge & Bar te mogen betreden.