De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van SuperSpeed 2

TIJDELIJKE WIJZIGING IN DE SERVICE-AANBIEDING

Belangrijke informatie - eten en drinken

Vanaf 25 september zijn er tijdelijke wijzigingen in het serveeraanbod aan boord. Het café serveert heerlijke warme gerechten. Het buffet en The Bluefins Lounges & Bars zijn tijdelijk gesloten.

FLY ME TO THE MOON

Café

Geniet van heerlijke warme gerechten in het café aan boord, centraal gelegen in het schip. Maaltijdvouchers moeten worden gekocht bij receptiedek 7 en worden afgeleverd in het café.

Fly Me To The Moon is een zelfbedieningscafé. Dit is de plek om naartoe te gaan als je zin hebt in een snelle en informele maaltijd. Kies tussen een kleine, intieme tafel of een grotere eettafel voor het hele gezin.

Locatie: Het café bevindt zich in het midden van het schip op dek 8, vlakbij de winkels en zitkamers.

Openingstijden (prijzen in NOK, volwassenen / kinderen):
0800-0930: ontbijtbord (169, - / 85, -)
1245-1400: 2-gangen lunch (269, - / 135, -)
1730-1900 2-gangen diner (299, - / 150, -)
2215-2330 2-gangen laat diner (199, - / 100, -)

BLUEFINS

Lounge & bar - tijdelijk gesloten

Als je wilt relaxen en tegelijk wilt genieten van eindeloze uitzichten dan is dit de ideale locatie. Ontspan op een van de comfortabele sofa’s of maak een gezellig praatje aan de bar, terwijl het schip de zee doorklieft.

Onze Bluefins Bar is met haar moderne inrichting en extra grote ramen zeer ruimtelijk. Waar je ook zit, het is de juiste plek om de zee in al haar schoonheid te bewonderen. Zeker in de late middag is het hier genieten van prachtige zonsondergangen.

We serveren een breed drankenassortiment, waaronder populaire Color Line drankjes, tijdloze classics of een vertrouwd tapbiertje, wijntje of flesje speciaalbier.

Openingstijden: De bar opent wanneer het schip de haven verlaat en sluit bij aankomst.

Locatie: achterdek van dek 7 en 8

Leeftijdsgrens: Op vrijdagen en zaterdagen in het laagseizoen hebben alleen gasten van 18 jaar of ouder toegang tot Bluefins.