De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van SuperSpeed 2

Eet smakelijk

Restaurants op SuperSpeed

Geniet van warme en koude gerechten in ons buffetrestaurant of bezoek ons café voor vers gemaakt gebak, heerlijke salades en warme maaltijden. Onderstaand vind u een overzicht van alle restaurants aan boord..

 

In compliance with Norwegian governmental guidelines, we do not serve alcohol after 2400.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

CATCH ME IF YOU CAN

Buffet restaurant

Welkom in ons buffetrestaurant op dek 8. U kunt weer genieten van een uitgebreid buffet met volop keuzen uit warme en koude gerechten, een grote variëteit aan nagerechten en een speciaal buffet voor kinderen. In verband met richtlijnen van de overheid zijn er veiligheids- en gezondheidsprocedures van kracht.

Ontbijt
Als u in de ochtend reist dan adviseren we u om uw reis te starten met een heerlijk ontbijt. In ons buffetrestaurant vindt u gebakken spek, roereieren, allerlei ingrediënten, verse broodjes, ontbijtgranen en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen

Lunch
Voor de lunch serveren we u warme en koude gerechten. Mineraalwater, kofie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen. En geniet van onze heerlijk ijsvarianten of de huisgemaakte cakes als toetje.

Diner
Waarom zou u uw middagreis niet sieren met een goed diner? Probeer ons rijk gevulde buffet eens. Met verse zeevruchten, malse vleesgerechten, heerlijke vissoorten en talrijke salades. Vergeet niet om ook langs het dessertbuffet te gaan. Hier vindt u ijs in diverse smaken, huisgemaakte chocoladepudding, heerlijke cakes en nog veel meer. Koffie, thee, melk of vruchtensap in inbegrepen.

Openingstijden: Het restaurant opent wanneer het schip de dok verlaat en blijft open tot aankomst.

FLY ME TO THE MOON

Café

Geniet van heerlijke warme gerechten in het café aan boord, centraal gelegen in het schip. Maaltijdvouchers moeten worden gekocht bij receptiedek 7 en worden afgeleverd in het café.

Fly Me To The Moon is een zelfbedieningscafé. Dit is de plek om naartoe te gaan als je zin hebt in een snelle en informele maaltijd. Kies tussen een kleine, intieme tafel of een grotere eettafel voor het hele gezin.

Locatie: Het café bevindt zich in het midden van het schip op dek 8, vlakbij de winkels en zitkamers.

BLUEFINS

Lounge & bar - tijdelijk gesloten

Als je wilt relaxen en tegelijk wilt genieten van eindeloze uitzichten dan is dit de ideale locatie. Ontspan op een van de comfortabele sofa’s of maak een gezellig praatje aan de bar, terwijl het schip de zee doorklieft.

Onze Bluefins Bar is met haar moderne inrichting en extra grote ramen zeer ruimtelijk. Waar je ook zit, het is de juiste plek om de zee in al haar schoonheid te bewonderen. Zeker in de late middag is het hier genieten van prachtige zonsondergangen.

We serveren een breed drankenassortiment, waaronder populaire Color Line drankjes, tijdloze classics of een vertrouwd tapbiertje, wijntje of flesje speciaalbier.

Openingstijden: De bar opent wanneer het schip de haven verlaat en sluit bij aankomst.

Locatie: achterdek van dek 7 en 8

Leeftijdsgrens: Op vrijdagen en zaterdagen in het laagseizoen hebben alleen gasten van 18 jaar of ouder toegang tot Bluefins.