De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Op reis met kinderen van Sandefjord naar Strømstad

VOOR KINDEREN

Ervaar het schip

Het schip zit boordevol plezier voor kinderen van elke leeftijd. Aan boord zijn er speelruimtes, genoeg spelletjes en entertainment. Zo is in het weekend Captain Kid aan boord.

Speelruimtes

Er zijn speciaal ontworpen speelruimtes aan boord het schip. Op Color Hybrid is er een speelruimte bij het buffetrestaurant en het café, plus een speelruimte op het dek.

Speelgoed en kleding

De winkels aan boord hebben een ruim aanbod in kinderkleding en speelgoed.

Eten en drinken

Er is een kinderbuffet in het buffetrestaurant en er zijn daarnaast diverse kindvriendelijke gerechten te bestellen in het café.

CAPTAIN KID

Entertainment voor kinderen

Captain Kid show

Elke zaterdag en zondag en tijdens de schoolvakanties, betreden Captain Kid en zijn vrienden het Color Hybrid schip voor een leuke familie show.

Tijdens de show maken we kennis met zijn drie vrienden Frida, Rikke en Alvin, tijdens hun gevecht tegen vervuiling van de oceaan. Walvis Valentina is omhuld met olie en kan hierdoor niet meer dansen. Captain Kid vertelt dat de zeesterren van de oceaan hun prachtige kleuren verliezen. Er is iets verschrikkelijks aan de hand, maar niemand weet wat. Frida, Rikke en Alvin zijn bang, maar zijn vastbesloten om Captain Kid te helpen om het mysterie op te lossen.

Hiernaast organiseren we een quiz en andere leuke activiteiten voor kinderen.

Geschikt voor kinderen van 4 – 12 jaar.