De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Restaurants aan boord van Color Hybrid

Aan boord van Color Hybrid staan u culinaire verrassingen te wachten. Met een keuze uit diverse restaurants is er een gerecht voor iedere smaak en dieetvoorkeur. Schuif aan voor een lichte lunch in onze scheepsbar, een snack in het café of geniet van een ruime keuze in ons buffetrestaurant.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Reserveren

Op veel overtochten is het buffetrestaurant vaak volgeboekt. Om die reden adviseren wij u om vooraf een tafel te reserveren. Dat kan gelijk bij de boeking of telefonisch via 0800 66 66 111.

Kindermenu

Voor kinderen is er in ons buffetrestaurant een speciaal kinderbuffet aanwezig.   

Vegetarische opties

In ons buffetrestaurant serveren wij verscheidene vegetarische en veganistische gerechten.

Allergieën

We bieden glutenvrije en lactosevrije maaltijden aan. Voor meer informatie verwijzen wij u  naar het bedienend personeel. 

Restaurants aan boord van Color Hybrid

Koster buffet

In ons Koster buffetrestaurant serveren wij een gevarieerd buffet met  focus op seizoensgerechten en lokale producten. Wij verwelkomen onze gasten hier voor ontbijt, lunch of diner. Het ontbijtbuffet biedt een keuze uit warme en koude gerechten. Met heerlijke smoothies en granola. Het lunchbuffet bestaat uit diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarbij serveren wij huisgemaakte cakes en andere zoetigheden voor bij de koffie of thee. Voor het diner maken wij onze buffetten klaar met een breed assortiment aan schaal- en schelpdieren, visgerechten en een saladebuffet. In onze open keuken bereiden wij mals vlees naar wens. Laat nog ruimte over voor een overheerlijk dessert van onze goed gevulde desserttafel met huisgemaakte chocoladepudding, cakes en ijsvarianten.

Verschillende bieren en wijnen, fris, vruchtensappen, melk, mineraalwater, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden:
Ontbijt: vanaf 10:00 uur bij vertrek vanuit Sandefjord
Lunch: vanaf 13:40 uur bij vertrek vanuit Strömstad
Diner: vanaf 17:00 uur bij vertrek vanuit Sandefjord en vanaf 20:00 uur bij vertrek vanuit Strömstad

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Spiseriet Café

Op het menu staan malse burgers, verse salades, versgebakken broodjes en nog veel meer. Van zoet tot zout. Ontdek ook  klassieke gerechten met een verrassende Color Line twist. Ons café beschikt over een speelhoek en geeft ouders de gelegenheid om rustig te eten terwijl de kinderen zich vermaken.

Openingstijden: opent bij vertrek en sluit bij aankomst
Locatie: dek 7

Utsikten Bar & Lounge

Dineren onder het genot van een fantastisch uitzicht op zee? Dat kan in onze Utsikten Bar & Lounge. Op geselecteerde dagen is er live entertainment voor een extra leuk en gezellig diner. Wij serveren verscheidene tasting menu’s die absoluut het proberen waard zijn.

Openingstijden: opent bij vertrek en sluit bij aankomst
Locatie: achterdek van dek 8