De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.
Laster video…

Ferry overtocht Strömstad–Sandefjord

Ontdek de comfortabele en voordelige reismogelijkheden met Color Line tussen Strömstad en Sandefjord.

Book ferry Strömstad - Sandefjord Sandefjord - Strömstad

Een prettige manier van reizen

De korte route door de Oslofjord. Onze kortste verbinding met maximaal 3 overtochten per dag vanuit Zweden naar Noorwegen.

Geniet van een korte route door de Oslofjord aan boord van Color Hybrid. In slechts 2,5 uur tijd vaart u naar de overzijde van de Oslofjord. Onze kortste verbinding met dagelijks maximaal zes overtochten vanuit Zweden naar Noorwegen. Aan boord van ons schip bevinden zich diverse restaurants, bars en cafés, met een uitgebreid gastronomisch aanbod, en diverse winkels voor eindeloos winkelplezier tegen aantrekkelijke prijzen.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Ferry overtochten

Actuele aanbiedingen

  • Inbegrepen diensten: 2 Personen + 1 personenauto

    Incl. personen­auto
    Enkele reis Vanaf € 22,- per auto-voordeelpakket Boek

  • Zonder Auto

    Enkele Reis vanaf € 4,- p.p zonder auto Boek

Dienstregeling

Vertrek en aankomst

Captain Kid

Color Hybrid  zit boordevol plezier voor kinderen van elke leeftijd. Met tal van speelruimtes, spelletjes en entertainment. Elk weekend en tijdens de schoolvakanties betreden Captain Kid en zijn vrienden het schip voor een leuke familieshow, organiseren we een quiz en andere leuke activiteiten  voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Maak tijdens de show kennis met zijn drie vrienden Frida, Rikke en Alvin, die samen met Captain Kid het gevecht aangaan tegen de vervuiling van de oceanen. Captain Kid vertelt dat de zeesterren in de oceaan hun prachtige kleuren verliezen. De drie vrienden zijn vastbesloten om te helpen om het mysterie op te lossen.

Nuttige links