De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Buffetrestaurant

In ons buffet restaurant vindt u een ruime keuze aan warme en koude gerechten. Bij het middag- en avondmenu is de drank inbegrepen. Ons buffet is erg gewaardeerd, daarom raden wij aan om op tijd een tafel te reserveren.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Buffetrestaurant – op zowel Bohus als Color Viking

Bedient u zich van de uitgebreide keuze aan spijzen in ons buffetrestaurant.

Ontbijt

De perfecte start van de dag met ons lekkere ontbijt. Hier gaat alles naar uw wens: eieren, bacon, verschillende soorten beleg, diverse kaasspecialiteiten, brood en bolletjes evenals muesli en fruit.

De volgende dranken zijn inbegrepen:  melk, vruchtensappen, koffie en thee

Lunch

Voor een hapje ’ s middags bevelen we ons lunchbuffet aan: maak uw keuze uit warme en koude maaltijden, nagerechten en koekjes.

De Volgende dranken zijn inbegrepen: mineraalwater, melk, vruchtensappen, koffie en thee

Buffetdiner

Het grote avondbuffet heeft voor iedere tijd van het jaar een speciaal thema: ’ s winters (januari t/m maart) serveren we onze populaire ‘Steak-Buffet’, in het voorjaar (april t/m mei) zijn we geïnspireerd door de Mediterrane keuken en tijdens de herfst (september t/m oktober) komt er wild op tafel. Om het culinaire jaar af te ronden wordt er in de wintermaanden november en december het traditionele kerstbuffet opgediend. Kies uit onze smakelijke warme en koude maaltijden en rond het geheel af met ons kaas- en dessertassortiment

Bohus

mineraalwater,  melk, vruchtensappen, koffie en thee

Color Viking

mineraalwater,  bier, wijn, koffie en thee

Zitplaatsen

388 (Color Viking) + 114 (Bohus)

Reserveren

Wij bevelen u aan om van tevoren te reserveren.

Openingstijden

Het buffetrestaurant sluit 45 min. voor aankomst. Bij vertrek om 20.00 uur vanaf Stromstad sluit het restaurant 60 min. voor aankomst.