De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Mini-Cruise Wereldbuffet Kiel-Oslo

Mini-Cruise Wereldbuffet

Zeelucht maakt hongerig – Geniet van een Minicruise inclusief ontbijtbuffet en gastronomisch dinerbuffet.

Mini-Cruise inclusief halfpension

2 dagen op zee
2 x Ontbijt
2 x Diner
4 uur in Oslo
3-sterren hutten
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt is een perfecte start van de dag. Dagelijks serveren wij vers gebakken brood en broodjes met divers beleg: diverse kazen en worsten, eieren, soorten vis, jam en honing. Ook kunt verschillende soorten yoghurt en ontbijtgranen zijn te vinden tijdens het ontbijt. Uiteraard zijn er koffie, thee, melk, chocolademelk en vruchtensappen te drinken.

Avondeten

In de avond nodigt een gevarieerd buffet u uit, een feest van lekkernijen uit de hele wereld: vers bereide vis, vlees, voorgerechten en desserts, zout en zoet, warm en koud. Voor onze jongere gasten is er zelfs een speciaal buffet met spaghetti, friet en andere lekkernijen waar kinderen van houden.

Het reisprogramma

1. Dag

Afvaart om 14:00 uur van de Norwegenkai in Kiel. Inschepen kan tot ca. 1 uur van te voren. Overnachting aan boord in een 3-sterren tweepersoons binnenhut.(toeslag voor een luxere hut en éénpersoonshut).

2. Dag

10:00 uur aankomst in de Noorse hoofdstad Oslo aan de Hjortneskai. Verken Oslo op eigen gelegenheid of boek één van onze georganiseerde excursies.

Afvaart Oslo om 14:00 uur. Overnachting aan boord in een 3-sterren tweepersoons binnenhut. (Toeslag voor een luxere hut en éénpersoonshut)

3. Dag

10:00 uur aankomst in Kiel aan de Norwegenkai.