De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Kamperen in Noorwegen

Bent u van plan om te kamperen in Noorwegen? Lekker op vakantie met een tent, caravan of camper? Reis dan met uw vervoersmiddel, comfortabel en zorgeloos, met Color Line naar Noorwegen. Op vertoon van uw Color Line Ticket of uw instapkaart kunt u met korting kamperen bij verschillende campings in Noorwegen.

+4
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Kamperen in Noorwegen

Wilt u met de camper of caravan op vakantie? Reis met Color Line en krijg 10% korting bij diverse campings.

Met een milde temperatuur, spectaculaire natuur en een gastvrije bevolking is Noorwegen de ideale bestemming voor een kampeervakantie. Ontdek Noorwegen op uw eigen tempo. Rijden is een budgetvriendelijke en efficiënte manier om Noorwegen te ontdekken. In minder dan een week kunt u met sneeuw bedekte bergen, charmante kleine stadjes, grote steden en de majestueuze fjorden bezoeken.

 

Als u Noorwegen bezoekt en met Color Line reist, krijgt u 10% korting bij verschillende caravanparken en campings. Laat uw instapkaart zien bij aankomst om uw korting te ontvangen.

De korting is alleen geldig voor campingplekken (niet voor huisjes) en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen. De korting is niet van toepassing op extra kosten, zoals water en elektriciteit.

 • Met camper/caravan Hirtshals-Kristiansand

  Overtocht: 3 uur en 15 minuten
  Voertuig tot 5 meter lang en maximale hoogte 2.60m (voor grotere voertuigen geldt een toeslag)
  Elke verdere persoon kost € 22 
  Alle prijzen per enkele reis
  Korting geldt voor afvaarten tussen 1 mai - 30 september 2024.

  2 personen
  Incl. caravan/​camper
  Enkele reis Vanaf € 165 per pakket In plaats van € 194 Boek

Rijden in Noorwegen

De meeste plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken met een camper en caravan. Wanneer u over steile bergweggetjes rijdt, doe dit dan in een lage versnelling om te voorkomen dat de remmen oververhit raken. Het is tevens verplicht om uw verlichting aan te laten, zelfs overdag. Tijdens het rijden moeten passagiers blijven zitten en het is niet toegestaan dat passagiers in de camper of caravan blijven. De auto moet uitgerust zijn met caravanspiegels.

Huur een huisje

Op de meeste campings worden ook budgetvriendelijke huisjes aangeboden van verschillende grootte met goede faciliteiten en meerdere bedden.