De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Show Lounge

WELKOM

Laat ons u entertainen!

Elke avond organiseren we een fantastische entertainmentshow in Color Line’s scheepslounge. De cruise shows op Color Magic en Color Fantasy zijn bij de ticketprijs inbegrepen en zijn een combinatie van dans, muziek en plezier.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

De shows op Color Magic en Color Fantasy worden geproduceerd in samenwerking met 2Entertain en de artiesten behoren tot de beste van Scandinavië. De shows zijn gratis toegankelijk voor onze gasten. Geniet van een levendige mix van dans, muziek, kleuren en vreugde.

Een half uur voor de voorstelling begint, gaan de deuren van het theater open. Om zeker te zijn van een zitplaats kan het handig zijn om iets eerder aanwezig te zijn. U kunt een drankje bestellen bij onze bediening in de Show Lounge. Ga dus lekker achterover zitten, relax en maak u klaar om te genieten van een heerlijke reis door de muzikale wereld.

Color Magic en Color Fantasy hebben verschillende producties. Ook heeft ieder schip twee verschillende shows, een show wordt opgevoerd op de route van Kiel naar Oslo en de andere van Oslo naar Kiel om 19:00 en 21:00.

Elke voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

Inclusief

De cruise shows aan boord van Color Magic en Color Fantasy zijn bij de prijs inbegrepen.

Show tijden

De shows starten om 19.00 uur en 21.00 uur en duren 45 minuten. De deuren openen 30 minuten voordat de show begint.

Boek een VIP tafel

Reserveer een tafel voor de show. Het aanbod is geldig voor maximaal 4 personen per tafel, met een keuze uit vier verschillende pakketten: champagne, witte wijn, rode wijn en bier.

ENTERTAINMENT

De shows

Color Magic en Color Fantasy hebben verschillende producties. Elk schip biedt twee verschillende shows, een optreden tijdens de reis van Kiel naar Oslo en de tweede show is op de reis tussen Oslo en Kiel.

“Born this Way” (Kiel-Oslo)

Laat je meeslepen in een sprookje van passie, muziek, liedjes en dans. De muziek varieert van hits uit de jaren 80 tot Bach, Lady Gaga en Queen. Geweldige visuele ervaringen, spannende verrassingen en extravagante kostuums wachten op je. Hedendaagse hits van artiesten zoals Billy Joel, Madonna, Beyoncé tot enkele van onze favoriete muzikale theaterhits van Phantom of the Opera. Les Miserables en Beauty and the Beast.

Waar: Color Fantasy

"I love NY" (Oslo - Kiel)

Wij nodigen u uit voor het grootste feest in de stad dat nooit slaapt. Met muziek van West Side Story, Sex and the City en klassieke deuntjes als New York State of Mind, Broadway Baby en New York, New York bezoekt u als het ware beroemde attracties, zoals het Vrijheidsbeeld, de glinsterende Broadway, het bruisende Times Square en het levendige studio 54e!

Waar: Color Fantasy

Stijl & ritme (Kiel - Oslo)

Een meeslepende entertainmentervaring die stijl en ritme combineert - het iconische en het hedendaagse. Een wervelwindreis door populaire muziek!

Van de Latin-beats van Havana tot de moderne akoestische geluiden van Ed Sheeran en de grillige wereld van Grace Kellyby Mika. En maakt u zich geen zorgen, voordat de nacht voorbij is, geniet u ook de kans om uw dansmoves en ritme te laten zien.

Waar: Color Magic

"Silverscreen" (Oslo - Kiel)

Silverscreen vervoert het publiek in een wereld van filmliedjes, in een productie die voortreffelijke vocalen, dans en moderne elegantie toont. Een explosieve opening brengt een eerbetoon aan enkele van 's werelds meest geliefde muzikanten als Queen. De show gaat verder met favorieten, zoals Footloose, Skyfall en een medley van Mamma Mia en sluit af met een prachtig op maat gemaakt arrangement van Rewrite the Starsfrom van The Greatest Showman.

Waar: Color Magic