De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Kiel - Oslo Cruise

Ervaar de ware cruise spirit aan boord van de Color Fantasy en Color Magic

Een ervaring voor jong en oud

Tijdens de cruise vindt u alles op één plek. Restaurants voor alle smaken, grote en goed ingerichte hutten. Een spa- en fitnesscentrum met panoramisch uitzicht, waterpark, casino, live muziek in een rustige omgeving, een disco met meerdere verdiepingen en zelfs internationale muzikale shows, allemaal bij de prijs inbegrepen.

+3
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Met Color Line is Noorwegen zó dichtbij

Met Color Line reis je niet alleen voordelig naar Noorwegen, maar je bespaart ook nog eens tijd en kilometers. Vanuit centraal Nederland is het niet meer dan zo’n 500 kilometer naar Kiel, even voorbij Hamburg. Dankzij onze perfecte dienstregeling geniet je van een heerlijke maaltijd, ontspannen avond, comfortabele nachtrust en kom je uitgerust aan in Oslo. Je overnacht terwijl je naar je bestemming reist en voor je het weet ligt Noorwegen aan je voeten. Hoe makkelijk kan het zijn?

Heerlijk eten, prachtige hutten, een fitnessruimte en spa, belastingvrij winkelen en nog veel meer. U wordt volledig uitgerust in Oslo wakker de volgende ochtend - klaar om alles te ontdekken dat Noorwegen te bieden heeft. Een mooie aanvoerroute via zee naar de Oslo-fjord is onderdeel van de ervaring. Kies tussen economy of flexibele tickets. 

aan boord

Ervaar Color Fantasy en Color Magic

TIJDEN

Vaartijden Kiel - Oslo

+2
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.