De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Cruiseferry tussen Kiel en Oslo

Ervaar de ware cruise spirit aan boord van de Color Fantasy en Color Magic

Belangrijke informatie

Alle hutten aan boord van Color Fantasy en Color Magic zijn voorzien van comfortabele bedden, televisie en badkamer. Vanwege infectiepreventie zijn sommige voorzieningen, zoals koffiezetapparaten, verwijderd. Schoonmaak en desinfectie van contactpunten, zoals lichtknoppen, deurkrukken en afstandsbediening, vinden met grotere regelmaat plaats.

Gratis upgrade naar een flex-boeking

Wanneer u een nieuw ticket boekt kunt u uw ticket kosteloos naar FLEX upgraden. Met een FLEX-ticket kunt u de overtocht kosteloos omboeken tot aan 24 uur voor vertrek. Geldig wanneer u een nieuwe boeking maakt vóór 1 September met vertrek in 2020. Vergeet niet om te upgraden naar FLEX tijdens het boeken.

Een reis over zee naar Noorwegen is een ervaring voor jong en oud. De cruiseferries Color Magic en Color Fantasy zijn voorzien van alle gemakken met luxe en voortreffelijke restaurants om aan te schuiven voor ontbijt, lunch of diner. Een avond uit aan boord bestaat uit genieten van live muziek, dansen in de discotheek, bezoeken van het casino of bijwonen van een van de internationale muzikale shows. Overdag bieden we ook leuke en ontspannende activiteiten aan. Van fitnessen met panoramisch uitzicht, zen worden in het luxe spacentrum of met de kinderen het waterparadijs ontdekken. En allemaal bij de prijs inbegrepen. Of kies voor een middag shoppen in de scheepswinkels. Er is genoeg te beleven aan boord en voordat je het merkt meert u aan in de Noorse hoofdstad Oslo. Voordat u de haven bereik vaart u de mooie route door de Oslo-fjord.  

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Minicruise Oslo

De minicruise naar Oslo is een uitgelezen kans om kennis te maken met het cruisen. Wij dompelen onze gasten onder in pure luxe en bieden totale ontspanning. Geniet van een comfortabele nachtrust om de volgende dag fris en fruitig wakker te worden, klaar om alles te ontdekken wat Oslo te bieden heeft. 

aan boord

In ontspannen modus op reis

Ferry overtochten

Actuele aanbiedingen

Dienstregeling

Vertrek en aankomst