De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Auto-Voordeelpakket Kiel-Oslo

Wilt u comfortabel met de auto een overtocht Oslo – Kiel maken?

 Met de Color Fantasy en Color Magic reist u comfortabel van het Duitse Kiel naar Oslo (Noorwegen). Boek ons Auto-Voordeelpakket voor een overtocht en begin uw vakantie met een echte cruise ambiance! U kunt met Color Line ook met de caravan of camper naar Noorwegen of zonder vervoersmiddel de overtocht Kiel – Oslo maken.

Boek vóór 1 november en ontvang een gratis upgrade naar een Flex-ticket bij een overtocht

Wanneer u een nieuw ticket boekt kunt u uw ticket kosteloos naar FLEX upgraden. Met een FLEX-ticket kunt u de overtocht kosteloos omboeken tot 24 uur voor vertrek. Geldig wanneer u een nieuwe boeking maakt vóór 1 november met vertrek in 2021. Vergeet niet om te upgraden naar FLEX tijdens het boeken.

Zoek en boek een prijs 1

 • Met Auto Kiel-Oslo

  Inbegrepen diensten:
  2 Personen + 1 personenauto
  Elke volgende persoon slechts € 40
  Maximaal 5 personen per Auto-Voordeelpakket
  Alle tarieven gelden voor personenauto’s tot 2 meter hoog en 5 meter lang

  Incl. personen­auto
  Enkele reis vanaf €414,- per auto Boek

 • Zonder Auto Kiel-Oslo

  Overtocht zonder Auto
  Inbegrepen diensten: 2 Personen

  Enkele Reis vanaf €264,- 2 personen zonder auto Boek

Overtocht Kiel – Oslo

Dagelijks vertrekken onze schepen Color Magic of Color Fantasy voor een overtocht van Kiel naar Oslo. U vertrekt vanaf de Norwegenkai in het Duitse Kiel en onze cruiseferry brengt u met een Auto-Voordeelpakket comfortabel naar de Scandinavische metropool Oslo.

De overtocht Kiel - Oslo betreft een tweedaagse ferrycruise met uitgebreide faciliteiten en activiteiten. Voor uw overnachting kunt u kiezen uit verschillende ruime hutten, al dan niet met een magnifiek uitzicht. Alvorens u de nachtrust opzoekt kunt u volop genieten van entertainment, heerlijk ontspannen in de spa en plezierig inspannen in het zwemparadijs en het fitness center. Aan boord zijn verder maarliefst 8 restaurants, een enorme winkelpromenade, een taxfree markt en nog veel meer. Bovendien kunt u tijdens de overtocht van Kiel naar Oslo op de Color Magic en Color Fantasy op uw eigen pc toegang krijgen tot internet. Geniet met volle teugen tijdens de overtocht van  Kiel naar Oslo met Color Line!