De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Beloof schilderachti Noorwegen

Een reis naar Noorwegen is een reis naar een andere wereld. Dichtbij en toch zo anders.

Beloof schilderachtig Noorwegen

Grillige en ongerepte natuur, een strandje voor u alleen en een verscheidenheid aan landschappen die u niet eerder gezien heeft. Denk aan adembenemende watervallen met kristalhelder water dat u zo kunt drinken.

+5
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Noorwegen

Noorwegen zit vol verrassingen. Heerlijke natuur om volledig in op te gaan, maar er is ook veel te doen en te bekijken. Eindeloos fietsen, wandelen of varen in en rond de fjorden en bergen.

Noorwegen is een modern land dat trots is op zijn geschiedenis. In de dorpen worden oude tradities gewaardeerd en in ere gehouden. Het leven in de hoofstad Oslo of in een kleine stad aan de kust kan dan ook overkomen alsof het zich afspeelt in totaal verschillende werelden.

Diepe fjorden, steile kliffen, fantastische bergen, bruisende beken, wilde rivieren en oneindige uitzichten. Geniet van de midzomernachtzon en uiteraard van de zee met zijn grote diversiteit aan kustgebieden. Laat u betoveren door het enorme contrast tussen de vele en bijzondere landschappen in Noorwegen! Genieten op een terras aan de zuidkust, waar de zon langer schijnt dan bij ons. Culinair is Noorwegen populair als nooit tevoren. Het succes is gebaseerd op producten rechtstreeks afkomstig uit de Noorse natuur met zijn schone water en gezonde frisse lucht.

Op weg naar Noorwegen