De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Boekingsvoorwaarden en algemene aanwijzingen voor groepsreizen

GROEPSREIZEN

Bekijk de toepasselijke reisvoorwaarden

Als u via colorline.nl een overtocht of pakketreis bij Color Line boekt, vragen wij u om te bevestigen dat u de toepasselijke reisvoorwaarden heeft gelezen.

De onderstaande reisvoorwaarden gelden voor groepen en vormen een aanvulling op de algemene reisvoorwaarden van Color Line. Een groepsreis is een boeking voor 20 personen of meer, of een boeking die wordt afgehandeld door de groepsafdeling. Alle personen die onderdeel zijn van de boeking moeten dezelfde diensten hebben besteld.

Daarom vragen wij al onze gasten om kennis te nemen van onze reisvoorwaarden. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met de klantenservice van Color Line op +45 99 56 19 00.

 

Reisvoorwaarden voor groepen

Namenlijsten
Een lijst met de namen, leeftijden en nationaliteiten van alle reizigers (inclusief de chauffeur) moet uiterlijk 30 dagen voor vertrek in het bezit zijn van Color Line (mailen naar gruppe@colorline.dk). U kunt hier een sjabloon voor de namenlijst  downloaden (Excel-document).

Aanbetaling
De aanbetaling voor zowel groepsovertochten als voor groepen met een verblijf in hotel/appartement/vakantiehuisje bedraagt 10% van de reissom.

Wijziging van groepen
Als u een reeds bevestigde vakantiebestemming wilt wijzigen naar een andere, dan wordt dit beschouwd als een annulering gevolgd door een nieuwe boeking en NIET als een wijziging.

Als de reis wordt gewijzigd naar een duurdere afvaart of als er extra personen/zitplaatsen/voertuigen worden toegevoegd, is het prijsverschil voor rekening van de reisorganisator. Bij wijzigingen die leiden tot een lagere prijs, wordt het volgende terugbetaald:

Bij wijzigingen langer dan 30 dagen vóór de incheckdatum, wordt het volledige prijsverschil terugbetaald.
Bij wijzigingen 15-30 dagen vóór de incheckdatum, wordt 90% van het prijsverschil terugbetaald.
Bij wijzigingen 6-14 dagen vóór de incheckdatum, wordt 75% van het prijsverschil terugbetaald.
Bij wijzigingen 1-5  dag(en) vóór de incheckdatum, wordt 50% van het prijsverschil terugbetaald.
Bij wijzigingen binnen 24 uur vóór de incheckdatum, wordt geen prijsverschil terugbetaald.

De namen van de reizigers kunnen tot 7 dagen voor vertrek kosteloos worden gewijzigd. Een wijziging van het aantal personen van meer dan 30% van het totale aantal personen van de groep wordt beschouwd als een annulering gevolgd door een nieuwe boeking.

Annulering van volledige groepen
Bij reizen die tussen het moment van boeken en 45 dagen vóór vertrek worden geannuleerd, wordt de volledige reissom terugbetaald.

Bij reizen die 20-45 dagen vóór de incheckdatum worden geannuleerd, wordt 25% van de reissom in rekening gebracht.
Bij reizen die 8-19 dagen vóór de incheckdatum worden geannuleerd, wordt 50% van de reissom in rekening gebracht.
Bij reizen die tussen 24 uur en 7 dagen vóór de incheckdatum worden geannuleerd, wordt 75% van de reissom in rekening gebracht.
Bij reizen die binnen 24 uur vóór de incheckdatum worden geannuleerd, wordt 100% van de reissom in rekening gebracht.

Reizigers die niet van alle diensten in een pakketreis gebruik maken, kunnen op basis van de ongebruikte diensten geen aanspraak maken op terugbetaling. Reizen die al begonnen zijn, worden niet terugbetaald.

Groepsreizen (min. 20 personen)

Alle boekingen dienen te worden gemaakt op colorline.nl/agent of bel +45 99 56 20 55.

Openingstijden:
Maandag t / m vrijdag: 10:00 – 12:00 uur

Reist u met minder dan 20 personen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 66 66 111