De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.
Skivakantie in Noorwegen

De Noorse Bergen in de winter

De Noorse bergen veranderen in de winter tot een sprookjesachtige witte wereld met besneeuwde landschappen, majestueuze bergpieken en bevroren meren.  Hier kun je fantastisch skiën, snowboarden, wandelen en nog veel meer winterese activiteiten ondernemen. Of je nu op zoek bent naar een adrenaline kick op de piste of rust bij de knisperende open haard, in het imposante landschap van de Noorse bergen vind je een  onvergetelijk winterse toevluchtsoord. 

Overtocht & accommodatie

Norefjell

vanaf € 190
Norefjell biedt veel ervaringen op een overzichtelijke locatie en ligt op slechts ongeveer 170 km van de Color Line-terminal in Larvik. Een perfecte plek voor iedereen die een skivakantie met panoramisch uitzicht wil doorbrengen.
Bekijk het ski-aanbod in Norefjell
Overtocht & accommodatie

Geilo

vanaf € 300
Het skigebied van Geilo staat bekend om eenvoudige kinderweides en nieuw geprepareerde pistes verdeeld over twee bergen. Perfect voor een ontspannen skivakantie voor het hele gezin.
Bekijk het ski-aanbod in Geilo
Veerboot en verblijf

Hafjell

vanaf € 280
Wintersportvakantie voor het hele gezin. Hier vindt u alles, van glooiende hellingen tot olympische ervaringen. Met de gondel kan het hele gezin de top bereiken.
Skivakantie in Hafjell
Overtocht & accommodatie

Trysil

vanaf € 280
Het grootste skigebied van Noorwegen met veilige omstandigheden voor de kleintjes en uitdagingen voor de gevorderden. Trysil biedt vele mogelijkheden voor het hele gezin.
Bekijk het ski-aanbod in Trysil
Overtocht & accommodatie

Hemsedal

vanaf € 270
Het prachtige en sneeuwzekere Hemsedal wordt niet voor niets de Scandinavische Alpen genoemd. Hier zijn er tal van pistes in alle moeilijkheidsgraden en voor alle leeftijden. Het kinderskigebied is van topklasse.
Bekijk het ski-aanbod in Hemsedal
Overtocht & accommodatie

Kvitfjell

vanaf € 210
Olympische pistes, geen wachtrijen bij de liften en volop ruimte op de pistes zijn de sleutelwoorden voor Kvitfjell.
Bekijk het ski-aanbod in Kvitfjell