De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Vakantie in Vrådal

Zoek en boek

Boek een zomervakantie met verblijf in Vrådal

Beleef de betoverende natuur langs de Nissersee, prachtige bergen en prachtige bossen. De zomer in Vrådal biedt mogelijkheden voor het hele gezin. Boek een zomervakantie in hotel, vakantiehuisje of appartement in Vrådal.

Boek jouw vakantie in Vrådal

We hebben de enkele van de beste aanbiedingen voor zomervakanties in Vrådal geselecteerd. Of je in een hotel of vakantiehuisje verblijft, je bent er verzekerd van een schilderachtige en kindvriendelijke omgeving tijdens de zomervakantie.

De prijs wordt berekend op basis van gewenste data en beschikbare capaciteit.

Selecteer datum en toon prijs

Boek

Zomeractiviteiten in Vrådal

Zwemmen, strand en kindvriendelijke speeltuin

Het fijne witte zand en de ondiepe oevers maken het Nissermeer perfect voor een strandvakantie met de kleintjes. Met uitzicht op het adembenemende landschap van Telemark kan het gezin urenlang relaxen aan het witte zandstrand, indrukwekkende zandkastelen bouwen aan de waterkant of spetteren in het meer. Straand Sommerland ligt direct aan het meer met een kindvriendelijk speelgebied dat ook aantrekkelijke activiteiten biedt voor wat oudere kinderen. Grote opblaasbare trampolines drijven rond in het meer, felgekleurde waterfietsen liggen klaar aan de steiger en aan land is er een klimtoren, beachvolleybalveld en zomercafé.

Cruise langs de sluizen tussen de meren

Tussen de Nisser- en Vråvatn-meren kan je een leuke cruise maken met M/S Fram. Vanaf de kade bij Straand Sommerland vaart deze veteranenboot door Telemark. De kapitein vaart je door de grote Småstraum-sluis en langs de oudste boerderij van Vrådal, Roholt. Wellicht zie je ook enkele van de vele bevers die in de omgeving leven. Ga op vakantie in Vrådal als een gezinsvakantie aan het strand in een kindvriendelijke omgeving jouw voorkeur heeft.

Golf en wandelen

Golfen in Vrådal kan op de nieuw aangelegde 9-holes baan, omgeven door een uniek landschap van bos, bergen en water. Nadat je deze prachtige baan gelopen hebt, verken je wandelend of fietsend de schilderachtige omgeving van Vrådal. In het gebied zijn talrijke gemarkeerde wandel- en fietsroutes uitgezet, variërend in lengte en zwaarte.

Voor het hele gezin

DIt doe je in Vrådal

Bij het skicentrum, naast het skatepark, vind je een grote speeltuin met springplank, wip, speelkamer en klimrek. De stranden aan het Nissermeer zijn perfect voor kinderen. Het zand is fijn en wit, het water is ondiep. Neem de kinderen mee naar de barbecueplaats voor een picknick met heerlijke lokale produkten.

OVER TELEMARK

Telemark heeft voor elk wat wils, van kustgebieden tot hoge bergen. Lees meer op Visit Telemark.

STRAAND SOMMARLAND

Straand Sommarland ligt aan het meer nabij het hotel.

Bø Sommerland

Het grootste waterpark van Scandinavië met waterpret voor alle leeftijden. Lees meer op Bø Sommarland

MIJNEN VAN ÅMDALS VERK

De geschiedenis van de kopermijnen van Åmdals Verk gaat terug tot de 16e eeuw. 

M/S Fram

De veteranenboot M/S Fram vaart op de meren Nisser en Vråvatn vanuit Vrådal. 

Hulfjell

Hulfjell heeft een groot outdoor trampolinepark aan het water en verwelkomt haar gasten in de grote tuin. 

Kviteseid Bygdetun

Kviteseid Bygdetun is een van de oudste musea van het land en stamt uit 1907.

Eventyrhotellet

Het Dalen Hotel, bekend als het "sprookjeshotel" uit 1894, is gedecoreerd in weelderige, romantische stijl met drakenkoppen, torentjes en torenspitsen. Combineer het bezoek met een vaart over het Telemarkkanaal. 

Vakantie in Noorwegen