De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Vakantie in Trysil

Zoek en boek

Boek een vakantie met verblijf in Trysil

Laat u verleiden door alle prachtige ervaringen die Trysil te bieden heeft

Zoek en boek accommodatie in Trysil

We hebben de beste aanbiedingen voor de zomervakantie in Trysil geselecteerd. Of u nu op zoek bent naar een hotel, huisje of vakantieappartement, u vindt het hier gegarandeerd.

Selecteer datum en toon prijs

Boek
Trysil

Dingen om te doen

Een vakantie in Trysil belooft wandelen in eindeloze bossen, in open natuur en langs snelstromende rivieren - en het meeste kan met het hele gezin worden gedaan! Daarnaast is de goede infrastructuur ook beschikbaar in de zomer en biedt veel plezier en entertainment voor iedereen!

Actieve zomer in Trysil

Een zomervakantie in Trysil bestaat uit wandelen in eindeloze bossen, grote open ruimtes en langs snelstromende rivieren - en het meeste kan als gezin worden gedaan! Daarnaast staat ook in de zomer het hele geoliede machinepark van accommodaties, activiteiten en vakkundig personeel voor u klaar met veel gezelligheid en vertier voor iedereen!

Trysil Fietsarena

Met verschillende tracks en gebieden dekt Trysil Bike Arena de behoeften van het hele gezin. Hier is zowel Gullia met volledig nieuw aangelegde paden, als Fjellrunden, met gemarkeerde paden op de berg.

  • Verhuur van fietsen
  • Dag-/weekpas voor de pistes

Het klimpark " Høyt & Lavt "

Direct bij het Trysil Tourist Centre ligt het nieuwe klimpark "Høyt & Lavt".

Hier kunnen mensen van alle leeftijden hun grenzen opzoeken in de boomtoppen - met 5 verschillende banen en vele niveaus is deze ervaring iets voor het hele gezin en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende behoeften.

Tal van mogelijkheden om te raften in Trysil

Als je van raften houdt, is er volop gelegenheid om de rivieren te verkennen met een spannende en uitdagende tocht voor de dapperen. Of ga voor het familie-uitje, in kalmer vaarwater en waar je een duik kunt nemen in de golven

Volg de kalme stromingen tijdens een kanotocht

In een kano verken je de rivier de Trysil op een comfortabele manier. Hier volg je de kalme stroming van de rivier terwijl je de rijke fauna verkent en onderweg misschien een visje vangt. De tocht biedt ook volop gelegenheid om een ​​duik te nemen in het heldere water.

Vakantie in Noowegen