De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Vakantie in Norefjell

Norefjell

ZOEK EN BOEK

Ervaar de Noorse bergen en meren. Ga fietsen en wandelen door schilderachtige landschappen, waar de gelukkigen wilde rendieren kunnen zien. Of misschien heeft een ontspannen tochtje op de golfbaan of zonnebaden op de stranden met het verfrissende water de voorkeur.

Zoek en boek een vakantie in Norefjell

In Norefjell worden zowel hotelovernachtingen als verblijven in vakantieappartementen aangeboden. We hebben de beste aanbiedingen voor een zomervakantie in Norefjell geselecteerd en we hopen dat je de perfecte setting vindt, of je nu gaat voor wellness, een actieve vakantie of ontspanning in de prachtige natuur.

De prijs wordt berekend op basis van gewenste data en beschikbare capaciteit.

Selecteer datum en toon prijs

Boek
NOREFJELL

Zomeractiviteiten

Neem de kinderen mee naar de levende musea Krøderbanen, Villa Fridheim of Blaafarveværket en geef ze een spannend en leuk inzicht in de geschiedenis van Noorwegen. Of breng een dag door in Vassfaret Bjørnepark, waar je dicht bij beren, elanden, herten en geiten kunt komen in een natuurlijke omgeving. Als het tempo omhoog moet, kan een wedstrijd in een quad de racecoureur in de meeste mensen naar boven halen.

Norefjell Golf

De golfbaan is prachtig gelegen bij Noresund tussen Norefjell en Krøderfjorden. De baan staat open voor iedereen en wordt gekenmerkt door een informele sfeer, frisse berglucht en stilte. Een dag hier zorgt voor ontspanning voor zowel lichaam als geest!

Bjørneparken - dicht bij bruine beren en enorme elanden

Tot 1972 leefden er wilde beren in Vassfart. Vassfart Bjørnepark heeft het gebied opnieuw gecreëerd zodat de dieren terug zijn in hun oorspronkelijke element. Je kunt wandelen op het Tarzan parcours tussen beren, elanden, herten en boerderijdieren of neerstrijken met een picknickmand bij de lavvo of barbecueplaats van het park. Het park heeft ook een waterspeelplaats en tijdens de zomervakantie is er een dierenverzorgerschool.

Krøderbanen - een levend museum met rook en stoom

De hele zomer rijdt er elke zondag een oude stoomlocomotief en teak houten wagons langs de 26 kilometer lange spoorlijn tussen Vikersund en Krøderen in Buskerud. Leun achterover en geniet van de historische reis terug in de tijd.

Villa Fridheim - een sprookjesachtig houten kasteel

Villa Fridheim is een van de best bewaarde houten gebouwen van Noorwegen, en de zaal van het charmante mini-kasteel is versierd met indrukwekkende sprookjesschilderingen. De kamers van het sprookjesachtige kasteel wemelen van prinsen, prinsessen en trollen uit de bekende Noorse sagen.

Blaafarveværket - safaritour in de kobaltmijnen

Het acht kilometer lange museum Blaafarveværket verbindt kunst, cultuur en natuur in een veelheid aan spannende ervaringen voor het hele gezin. In de kobaltmijnen zijn er begeleide safaritours die je meenemen door het spectaculaire door mensen gemaakte landschap van de mijnen. In het grote park bij Blaafarveværket lunch je aan tafels en banken langs de rivier, waar je ook een verfrissende duik kunt nemen in het zwemgebied van het park. Tijdens een vakantie in Norefjell heb je directe toegang tot allerlei natuurervaringen en culturele bezienswaardigheden voor alle leeftijden.

Vakantie in Noorwegen