De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Vakantie in Hemsedal

Hemsedal

Zoek en boek

Een vakantie in Hemsedal is een beleving in harmonie met de natuur. Van het bekijken van dieren in Vassfaret Bjørnepark tot fietsvakanties of wandelingen in de bergen en langs meren. Geniet van een actieve en kindvriendelijke vakantie midden in de natuur - en vergeet niet dat je met de Hemsedals-kaart gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik kunt maken van een reeks vakantieactiviteiten.

Zoek en boek in Hemsedal

Een vakantie in Hemsedal is een beleving in harmonie met de natuur. Van het bekijken van beren en andere dieren in Vassfaret Bjørnepark tot fietsvakanties of wandelingen in de bergen en langs meren.

De prijs wordt berekend op basis van gewenste data en beschikbare capaciteit.

Selecteer datum en toon prijs

Boek
Hemsedal

Excursies & Ervaringen

Geniet van een actieve en kindvriendelijke vakantie midden in de natuur - en vergeet niet dat je met de Hemsedals-kaart gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik kunt maken van een reeks vakantieactiviteiten.

Korting met de Hemsedal-kaart

Bij een verblijf van minimaal twee nachten ontvang je de Hemsedal-kaart met veel geweldige voordelen tijdens uw vakantie.

Vassfaret Berenpark

Machtige bruine beren en de koning van het bos, de eland, zijn te bewonderen in Vassfaret Bjørnepark. Geniet van de fantastische dierenwereld van Noorwegen van dichtbij en laat de kinderen zich uitleven bij de vele andere activiteiten die het berenpark biedt.

Fietsvakantie

Een netwerk van goed gemarkeerde fietsroutes garandeert een sportieve vakantie in Hemsedal. De routes variëren in moeilijkheidsgraad en terrein en zijn geschikt voor zowel mountainbikes als toerfietsen waardoor een fietsvakantie in Hemsedal voor zowel kinderen als volwassenen geschikt is. Je kunt fietsen huren bij de Hemsedal Alpin Lodge.

Hemsedal Downhill

Er zijn veel downhill-routes in Hemsedal waar je met de mountainbike kunt rijden. Er zijn verschillende aanbieders van mountainbiketochten. Als beginner is het echter verstandig om eerst wat eenvoudigere routes uit te proberen voordat je je aan moeilijkere afdalingen waagt.

Kindvriendelijke vakantie in Hemsedal

Voor kinderen is een actieve vakantie in Hemsedal ook heel geschikt. Er is een ruime keuze aan gemarkeerde routes, ook op licht terrein met de baby slapend in de kinderwagen. Oudere kinderen zullen het geweldig vinden om zelfstandig op elandensafari te gaan - wie ontdekt als eerste dit indrukwekkende dier? Vergroot de horizon van de kinderen en breng ze nieuwe kennis bij tijdens een gezinsvakantie in Hemsedal.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Vakantie in Hemsedal