De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Vakantie in Geilo

GEILO

Zoek en boek

In Geilo vind je een ruime selectie aan activiteiten, zoals raften in de Numedalslågen, de langste zipline van Noord-Europa of wandelen in de bergen.

Zoek en boek in Geilo

Geilo biedt zowel hotelverblijven als verblijven in appartementen of vakantiehuisjes. We hebben de beste aanbiedingen geselecteerd voor zomervakanties in Geilo zodat je de perfecte setting voor je vakantie zult vinden.

De prijs wordt berekend op basis van gewenste data en beschikbare capaciteit.

Selecteer datum en toon prijs

Boek
Geilo

Dingen om te doen

Geilo in de zomer is op verschillende manieren uniek. Het activiteitengebied is uitgestrekt en aangepast aan alle niveaus. Er is geen reden om binnen te blijven als het zomer is in Geilo. Hou je van snelheid en opwinding, probeer dan raften in de Numedalslågen of wat dacht je van tokkelen aan de langste zipline van Noord-Europa? Of wil je met je gezin gaan wandelen in de bergen?

Tarzan voor één dag in Høyt & Lavt Klimpark

Høyt & Lavt Klimpark in het Noorse Geilo is een uitdagend outdoor avonturenpark met een variëteit aan klim- en zipline-activiteiten. Het park, dat midden in het prachtige berglandschap rond Geilo ligt, is zeer geschikt voor families, vriendengroepjes en avontuurlijke reizigers van alle leeftijden. Het klimpark heeft talrijke parcours met uiteenlopende moeilijkheidsnivo’s en biedt uitdagingen voor zowel beginners als ervaren klimmers.

Flåmsbanen - een avontuurlijke treinreis

Maak een avontuurlijke reis met de Flåmsbanen door landschappen die je doen denken aan fantasyfilms. De Flåm-spoorweg begint in het kale berglandschap van Myrdal en kronkelt door weelderige valleien met rivieren en watervallen. Een onvergetelijke ervaring. Maar geloof ons niet op ons woord: probeer het zelf.

Fietsen in het Nationaal Park Hardangervidda

Het Nationaal Park Hardangervidda biedt uitdagingen voor alle niveaus, van gemakkelijk begaanbare paden tot steile afdalingen. Ongeacht welke route je kiest, de fietsroutes leiden je door een fascinerende wereld van bergen en bosmeren. Houd een oogje in het zeil voor de grootste populatie rendieren van Noorwegen die op het indrukwekkende bergplateau leven. In Geilo kun je zowel fietsen huren als kaarten krijgen met een overzicht van fietsroutes en moeilijkheidsgraden voor je fietsvakantie. Hier vind je alles van extreme fietstochten tot rustige familie-uitjes. Probeer het bikepark in Geilolia, dat zowel beginners als ervaren fietsers uitdaagt met onder andere downhill- en freeride-trails. Of maak een ontspannen fietstocht tijdens een trip rond Ustedalsfjorden.

Op trollenjacht langs de Avonturenweg

De Avonturenweg van Oslo in het oosten naar Bergen in het westen is ook een goed idee voor een fietsvakantie. Voeg wat pit toe aan de gezinsvakantie met een gezamenlijke jacht op Noorse trollen tussen de groene reuzenfijnsparren langs de Avonturenweg. Vanuit Geilo heb je toegang tot plezier in de natuur voor het hele gezin.

Raften op een van de beste rivieren voor raften in Noord-Europa

Het raftingcentrum Serious Fun biedt een groot aantal natuurlijke activiteiten vol energie, plezier en familieplezier. Probeer het gezellige Mini Rafting met de kinderen op rustig water, of krijg een adrenalinekick tijdens het leuke Super Rafting. Raften is een prachtige natuurlijke ervaring met stromende rivieren en een prachtig landschap. Voor reizigers van Color Line biedt het raftingcentrum Serious Fun 15% korting op alle raften en hot tubs, evenals 50% korting op dvd's bij vertoon van de instapkaart of reisbevestiging.

Vakantie in Noorwegen