De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Oslo-Stedentrips

Geniet tijdens een mini-cruise van Kiel naar Oslo van een droomovernachting in Oslo. Kies een centraal gelegen stadshotel uit een van de vele hotelaanbiedingen.

 • Norwegian Folk museum

  Beleef de geschiedenis van Noorwegen van het begin van de jaren 1500 tot de moderne tijd. Er zijn dagelijks exposities in de tentoonstellingshal of in het openlucht museum. Wist u bijvoorbeeld dat het Folk museum 's werelds oudste openluchtmuseum is? Het openluchtmuseum heeft stukken uit verschillende regio's en tijdperken in de geschiedenis. Het bestaat uit meer dan 150 huizen; waarvan de meeste open zijn voor publiek. Het Folk museum is gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum met de bus naar Bygdøy.

 • Holmenkollen - Ervaar ski springen

  Dit is een van de meest bezochte toeristische attracties in Noorwegen. De beroemde ski springheuvel biedt een panoramisch uitzicht vanaf de top van de toren. U kunt ook met een tokkelbaan de heuvel af en de sensatie van skispringers ervaren. Belangrijk detail: de toren is alleen open voor publiek tijdens het ski laagseizoen.

 • Shoppen

  In Oslo zijn winkels in alle prijsklassen te vinden; van exclusieve merken tot geweldige koopjes. Voor dat ene exclusieve kledingstuk kunt u bijvoorbeeld naar Grünerløkka of Bogstadveien gaan. Wanneer u juist op zoek bent naar iets traditioneels zijn de winkels in de buurt van Aker Brygge en het stadhuis misschien meer iets voor u.

 • Vigelands parken

  Bekijk de werken van Gustav Vigeland. Het park beschikt over meer dan 150 beeldhouwwerken, waaronder de beroemde "angry boy" en de monoliet. Het park is ook een populaire plek voor de locals om rond te hangen. Toegang tot het park is gratis.

 • De nationale opera en ballet in Noorwegen

  De nationale opera en ballet in Noorwegen zijn een adembenemende ervaring. De opera is beroemd vanwege haar unieke architectuur, omdat het net lijkt alsof het gebouw uit de Oslo Fjord komt. Ook kunt u over het dak van het marmeren gebouw lopen voor een extra bijzondere ervaring. De opera ligt direct naast het centraal station.