De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Winactie: Win een retourovertocht naar Noorwege

Win je Noorwegen avontuur

Nieuw jaar, nieuwe start en nieuwe reisavonturen

We beginnen dit jaar met een mooie winactie voor een van beide overtochten. Het enige wat je hoeft te doen is het goede antwoord te geven op 3 vragen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee maak je kans om je volgende reisavontuur te winnen. We trekken maar liefst vijf gelukkige winnaars!

Kiel-Oslo-Kiel

2-daagse minicruises

Één van de twee 2-daagse minicruises Kiel-Oslo-Kiel voor 2 personen incl. hut. Je kunt desgewenst, tegen bijbetaling, een hotelnacht in Oslo bijboeken en zo je verblijf verlengen. Noorwegen-Denemarken
Noorwegen-Denemarken

Autopakketten

Één van de drie autopakketten Noorwegen-Denemarken retour voor personenauto met maximaal 5 personen. Kies tussen de routes Hirtshals-Kristiansand en Hirtshals-Larvik.

Voorwaarden Winactie

  • De wedstrijd loopt van van 24 januari tot 24 februari 2024.
  • De vijf winnaars worden random getrokken en ontvangen uiterlijk maandag 26 februari 2024 van ons bericht per e-mail.
  • Mocht je je reis naar Noorwegen al hebben geboekt dan vergoeden we het overeenkomstige bedrag van de gewonnen prijs als je wint.
  • De prijzen hebben een waarde tot EUR 398.
  • Door deel te nemen, meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Color Line. Dit betekent dat Color Line je informatie over aankopen en interesses zal opslaan en je 1-2 keer per maand nieuwsbrieven met reisinspiratie en aanbiedingen zult ontvangen. Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief en je informatie laten verwijderen. 

Doe mee.

Lees meer over de bescherming van uw persoonlijke gegevens door Color Line hier.

+6
Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.