De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Zitplaatsen Denemarken-Noorwegen

Ontspan in onze comfortabele lounges met verstelbare stoelen. We raden u aan om een zitplaats te reserveren wanneer u met SuperSpeed reist.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Business Class

U kunt deze ruime lounge met comfortabele stoelen vinden op dek 8. U kunt gratis gebruik maken van internet. Koffie, fruit, mineraalwater en dagbladen zijn inbegrepen. Voor maaltijden kunt u terecht in de restaurants op het schip.

Business Class is een rustige zone, zodat u in alle rust van de reis kunt genieten. Hier wordt het geluidsniveau tot een minimum beperkt.

Bagagekluizen zijn inbegrepen.

Prijs: € 26 per persoon.

Voyager Class

Voyager Class is gelegen op dek 9 en heeft verstelbare stoelen die kunnen worden aangepast naar een comfortabele ruststand. Neem plaats, ontspan en geniet van de reis na een goede maaltijd in één van de restaurants of nadat u klaar bent met shoppen.

Prijs volwassenen: € 9 per persoon

Prijs kinderen: € 4,50 per persoon

Catch me if you can

Een buffet met warme en koude gerechten, een grote keuze aan desserts en een kinderbuffet.

 

Boek van te voren

Op onze populaire routes kan de lounge volledig volgeboekt zijn. Wij raden u aan een stoel te reserveren, dat kan tegelijk met uw boeking of per telefoon 0800 6666 111

Koptelefoons

Deze zijn inbegrepen bij de prijs van Business Class. Gasten die in de Voyager Class reizen, kunnen hun koptelefoons kopen bij de receptie aan boord (NOK 20,-).

Bagagekluizen

Deze zijn inbegrepen bij de prijs van Business Class. Gasten die niet Business Class reizen, kunnen deze huren voor NOK 25,-.

Jouw roadtrip door Noorwegen begint bij Color Line