De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of Firefox.

Zitplaatsen op SuperSpeed

Ontspan in onze comfortabele lounges met verstelbare stoelen. We raden u aan om uw zitplaatsen in Voyager of Business Class van te voren te reserveren wanneer u reist met onze SuperSpeed.

Zitplaatsen

Voyager Class

Voyager Class vindt u op dek 9 en heeft verstelbare stoelen die u naar eigen comfort kunt instellen.

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

U behoudt uw zitplaats gedurende de overtocht. Voel u vrij om te genieten van een goede maaltijd in een van onze restaurants of om heerlijk winkelen in een van onze winkels aan boord. Uw stoel blijft voor u beschikbaar voor als u weer terugkomt.

Locatie: Voyager Class zitplaatsen vindt u op dek 9

Prijs volwassenen: € 9,- per persoon

Prijs kinderen: €4,50 per persoon

Stoelen

Business Class

Een comfortabele en rustige zone zorgt dat u in alle rust van uw reis kunt genieten. Hier is de geluidsoverlast gereduceerd.

Alle Business Class gasten hebben gratis toegang tot een online entertainment portaal waar u populaire TV shows gratis kunt streamen op uw mobiele telefoon, iPad of laptop. Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen op het lokale netwerk (Color Business Class).

Locatie: Dek 8

Prijs: € 26,- per persoon

Bij de prijs inbegrepen: wifi, bagagekluisjes, koffie, fruit, biscuitjes, mineraalwater, dagelijkse kranten en toegang tot ons online entertainment portaal.

Eten kunt u kopen in de restaurants op het schip

Klik op de foto voor het openen van de fotogalerij.

Buffetrestaurant Catch me if you can

U kunt zelfs uw zitplaatsen reserveren in ons buffetrestaurant. We bieden een buffet met koude en warme gerechten, een ruime selectie aan desserts en bovendien een speciaal kinderbuffet. Geniet van uw maaltijd!

 

Boek voortijdig

Op populaire overtochten zijn zitplaatsen snel uitverkocht. We adviseren dat u uw stoelen vooraf reserveert tijdens uw boeking of via de telefoon 0800 66 66 111.

Bagagekluisjes

Zijn inbegrepen bij uw zitplaats in Business Class. Kluisjes zijn ook te huur voor niet-Business Class gasten.

Kinderspeelruimte

SuperSpeed heeft een speelruimte en televisieruimte voor kinderen. Hier zijn ook zitplaatsen beschikbaar, maar deze kunt u niet reserveren.

Speciale aanbiedingen tijdens uw overtocht naar Noorwegen